Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Mjesto gdje novac vrijedi više!

Povratak na “SENKO štednjaci”
Početna Kotlovi i kamini SENKO štednjaci SENKO štednjak SG-90 2390L - klasični (7,5kW), dimnjak lijevo
SENKO štednjaci

SENKO štednjak SG-90 2390L - klasični (7,5kW), dimnjak lijevo

Šifra artikla: 4729
Raspoloživo
5.713,00 kn 5.141,70 kn (Popust -10%)
Cijena za kreditne kartice:
5.598,74 kn (Popust -2%)
BESPLATNA DOSTAVA na adresu kupca na području cijele RH!

SENKO štednjaci i kamini izvor su jeftinog, ekonomičnog i ekološki čistog grijanja i kuhanja. Vrhunska kvaliteta izrade i dugotrajnost postignute su korištenjem novih tehnologija, a zahvaljujući modernom izgledu i dotjeranim detaljima poželjni su u svakom prostoru.

Svi SENKO proizvodi suvremenog su i atraktivnog vanjskog dizajna pri čemu se za većinu modela nudi više mogućnosti vanjskog izgleda prema željama kupca.

Suvremeni dizajn, nostalgični duh vatre, kombinacija grijanja, kuhanja i pečenja, dizajnirana prema Vašem ukusu zahvaljujući mogućnosti biranja između različitih vrsta materijala koji definiraju vanjski izgled štednjaka. Unutrašnjost proizvoda krojena je na temelju klasičnog kuhinjskog štednjaka, te nadograđivana inovativnim tehnološkim rješenjima, koja su rezultat dugogodišnjeg uspješnog razvoja i praćenja zahtjeva suvremenog tržišta prema najvišim europskim standardima.

Kako bi SENKO štednjak na tržištu zadržao mjesto izrazito kvalitetnog i funkcionalnog štednjaka, proizvodi se od kvalitetnih sirovina u bogatoj robusnoj konstrukciji. Najteži zahtjevi i uvjeti korištenja zadovoljavaju se ugradnjom masivnih kotlova (grijača) od visoko kvalitetnog kotlovskog lima prema normi EN 12815 zbog čega imaju veliku dugotrajnost bez potrebe mijenjanja istih. Kontrolu proizvodnje jamči sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, a kvalitetu proizvoda i zaštitu potrošača europski CE znak i Izjava o svojstvima. Europske norme propisuju i standarde prema kojima proizvod mora zadovoljiti vrlo visoke ekološke i sigurnosne uvjete. SENKO štednjak, svojom konstrukcijom, te upotrebom drvene biomase kao ogrjeva predstavlja proizvod čije su ekološke karakteristike čak i iznad onih propisanih EN normama.

Sve ove značajke objedinjene u SENKO KVALITETI proizvoda jamstvo su dugotrajnog i zadovoljnog korištenja proizvoda.

Termometal d.o.o. stručni je trgovački partner i izravni distributer proizvoda tvrtke SENKO d.o.o.
Jamstvo na SENKO štednjake: 2 GODINE

Svi SENKO štednjaci mogu se naručiti s prednjom stranom u izvedbi inox mat ili inox s uzorkom, odnosno u boji po narudžbi (4 boje: siva-antrazit, smeđa, krem i bordo).
Štednjaci su dostupni u lijevoj ili desnoj izvedbi izvoda dimnjaka, odnosno po posebnoj narudžbi s izvodom dimnjaka prema gore.

Štednjak koji svojom funkcijom i izgledom najviše nalikuje tradicionalnom kuhinjskom štednjaku. Klasični oblik, nostalgični izgled za tradicionalnu kvalitetu pripremanja domaćih kulinarskih specijaliteta. Kombinacija grijanja, kuhanja i pečenja, dizajniranom prema vašem ukusu.

• ložište od šamotnih obloga
• tehnološkim rješenjima u unutrašnjost štednjaka postignuta je dobra bočna izolacija, te je na taj način štednjak pogodan za ugradnju između kuhinjskih elemenata bez opasnosti za toplinska oštećenja
• ploča za kuhanje od vatrootporne pločevine 8 mm debljine

DIMENZIJE (Š x D x V): 90 x 65 x podesivo od 85 do 92 cm
NAZIVNA SNAGA: 7,5 kW
PLOČA ZA KUHANJE: 82 x49 cm
DIM. PEČNICE (Š x D x V): 40 x 44 x 23 cm
MASA: 170 kg
ODVOD DIMNIH PLINOVA: Ø 118 mm, lijevo ili desno (bočno i otraga), po narudžbi može i gore
PRIMARNA REGULACIJA ZRAKA: ručna
SEKUNDARNA REGULACIJA ZRAKA: automatska
LOŽIŠTE: šamotna obloga sa pomičnom rešetkom
VRATA LOŽIŠTA: vatrostalno staklo
PREDNJA STRANICA: INOX MAT


 

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili i koji je stigao na vašu adresu nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, možete ga ne navodeći za to razlog, u roku od 14 dana od primitka vratiti i mi ćemo vam vratiti vaš novac.

Kupac ne može vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju te za njih ne može zahtjevati povrat sredstava. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno

Često ste nam se znali, nakon primljene pošiljke, javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, uslužnost, brzu isporuku, ili pak nešto treće...

Ovaj dio naših stranica namijenili smo upravo vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje