Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “VAILLANT”
Početna PROIZVOĐAČ/BRAND VAILLANT Vaillant ambiSENSE

Vaillant ambiSENSE

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Vaillant ambiSENSE - Inteligentno bežično upravljanje za udobnost u vašem domu

Korištenjem sustava ambiSENSE moguće je mjeriti i podešavati individualne temperature svakog prostora u objektu, pomoću aplikacije multiMATIC 2.0 i radijatorskog sobnog termostata VR 50. Također, novi komunikacijski modul VR 920 s integriranim bežičnim prijemnikom omogućuje korisnicima daljinski nadzor i upravljanje sustavom putem mobilnih uređaja.

ambiSENSE sustav i VR 920
Komunikacijski modul VR 920 je centralna Vaillantova komunikacijska jedinica s integriranim bežičnim prijemnikom koji krajnjim korisnicima, serviserima i instalaterima omogućava pristup internetu i korištenje različitih mrežnih servisa kao što su aplikacija za nadzor i upravljanje sustavom multiMATIC App, daljinska dijagnostika putem sustava profiDIALOG, individualno podešavanje sobne temperature putem sustava embiSENSE te EEEBus kompatibilnost sa sustavima pametnih kuća kao npr. Qivicon.
Korištenjem Vaillantovog sustava ambiSENSE moguće je mjeriti i podešavati individualne temperature svakog prostora u stambenom objektu koristeći aplikaciju multiMATIC 2.0 i radijatorski sobni termostat VR 50. Moguće je programirati i spremati vremenske intervale grijanja svake pojedine prostorije, uz opciju kratkoročne promjene temperature u svakom trenutku.
Vaillantov sustav ambiSENSE i Vaillantov generator topline konstantno međusobno izmjenjuju podatke što rezultira time da generator topline osigurava samo stvarno potrebnu količinu energije kako bi se postigla željena temperatura svakog prostora. Točnije, VR 920 kontinuirano prati koja prostorija ima najviši temperaturni zahtjev. Tada taj zahtjev za grijanje postaje aktualan za kompletan sustav grijanja.
Sve navedeno povećava udobnost vašeg doma uz istovremeno smanjenje troškova.


 

+ Pročitaj više
Nema dostupnih proizvoda

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje