Veleprodajni cjenici

Na cijene izražene u cjenicima primjenjuju se rabatne skale sukladno dogovoru, a ovisno o ostvarenom poslovnom odnosu i načinu plaćanja.

Preuzimanje dokumenata:

Važne napomene:

  • Pravo na povoljnije uvjete kupnje ostvaruju isključivo redovni kupci (trgovci i instalateri) i ugovorni partneri koji kupuju dobra namjenjena daljnjoj prodaji/ugradnji te pod uvjetom da su isti uredni u podmirivanju svojih dospjelih obveza
  • Na proizvode iz ponude za koje ne postoje zasebni veleprodajni cjenici, kao osnovica za primjenu rabatnih skala primjenjuju se cijene izražene u maloprodaji

Termometal - Partner program

Trgovci i instalateri, postanite stalni kupci proizvoda iz naše ponude i ostvarite prava na dodatne popuste i pogodnosti!

Stalnim kupcima s registriranom djelatnošću (trgovačkim društvima i obrtnicima), ovisno o mjesečnim volumenima kupnje, odobravamo dodatne popuste na cijene izražene ne webshopu i na službenim cjenicima.

U slučaju da ostvarujete pravo na povlaštene uvjete, a kako bi ste u sklopu webshopa mogli vidjeti dodatne popuste, molimo Vas da nam na e-mail ''[email protected]'' pošaljete mail s naslovom ''Zahtjev za aktiviranje webshop veleprodaje'' te u tekstu maila navedete osnovne podatke o vašoj tvrtki/obrtu kao i kontakt broj telefona odgovorne osobe.

Po zaprimanju vašeg maila uvesti ćemo vas kao veleprodajnog kupca u naš sustav te vas povratno mailom informirati o aktivaciji usluge ''webshop veleprodaja''.

Više o usluzi "webshop veleprodaja" možete pročitati ovdje.


Upis Vaše djelatnosti na stranicama termometal.hr

Instalateri!!

Ako ste naš stalan kupac, putem e-maila [email protected] zatražite da Vas uvrstimo na listu IZVOĐAČA RADOVA, kako bi ste lakše došli  do potencijalnih novih korisnika Vaših usluga koji pretražuju naše stranice.