Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “ZAŠTITNE SKLOPKE FID”
Početna Proizvodi Elektromaterijal ZAŠTITNE SKLOPKE FID Strujna zaštitna sklopka FID - 2P 40/0,3A
ZAŠTITNE SKLOPKE FID

Strujna zaštitna sklopka FID - 2P 40/0,3A

Šifra artikla: 4437
Raspoloživo
187,78 kn 169,00 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
182,15 kn (Popust -3%)

FID ili diferencijalna sklopka (popularno zvana "fidovka") služi za mjerenje ravnoteže struje u sklopci, i njeno diferenciranje.

Drugim riječima FID prati ulaz i izlaz potencijala na nultom i faznom vodiču. Taj odnos mora uvijek biti isti odnosno, potencijal ne smije imati razlike. Ukoliko se zbog gubitka struje u mreži koja protječe FID-om, detektira diferencija, svitak koji je ugrađen u FID i relej će odmah isključiti napon u mreži.
Dakle, proboj faze na masu, isto će reagirati na FID kao i na osigurač. Međutim, osigurač će reagirati tek na struju za koju je dimenzioniran (npr 25 A).

U kupaonice, perionice i sve prostore koji dolaze u dodir sa vodom, ugrađuju se posebne FID sklopke manjih osjetljivosti (osjetljivosti oko 20 – 50 mA).

Pošto je glavna FID sklopka obično i najčešće oznake 25/500mA. To znači da je ona dimenzionirana na snagu od 25 A, a reagira na osjetljivost 500 mA.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje