Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “Proizvodi za čišćenje čađe”
Proizvodi za čišćenje čađe

ŠTAPIĆI ZA SPALJIVANJE ČAĐE SOOTOMAGIC 114C

Šifra artikla: 3134
Raspoloživo
24,80 kn 22,32 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
24,30 kn (Popust -2%)

SOOTOMAGIC™ je jedinstveni proizvod za uklanjanje čađi u obliku štapića. Katalitički snizuje temperaturu sagorijevanja čađi i omogućuje da čađ u potpunosti sagori. Brzo uklanja čađ sa cijele površine kotla (peći). Odstranjuje čađ i nakon potrošnje štapića. Odgovara svim otvorima komora za izgaranje. Nije korozivan, nije eksplozivan. Ne sadrži olovo. Čađ, kombinacija lož ulja i različitih oblika ugljika normalno sagorijeva na temperaturi između 510°C i 540°C .Upotrebom SOOTOMAGIC™ temperatura sagorijevanja čađi se snizuje i iznosi između 287°C i 315°C. Odstranjuje čađi i nakon potrošnje štapića

KARAKTERISTIKE: uklanja naslage čađi, odgovara svim otvorima komora za izgaranje, nije korozivan, nije eksplozivan, ne sadrži olovo.

PRIMJENA: SOOTOMAGIC™ se koristi za uklanjanje čađi u pećima i kotlovima bez obzira o vrsti goriva. Uklanja izolirajuće naslage čađi sa uljnih plamenika. Koristi se gdje je ograničen pristup za čišćenje. Štapić se ubacuje kroz otvor na ložištu.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Jedan štapić upotrebite za svakih 30 kW. Kod kotlova sa debljim naslagama čađi možda je potreban veći broj štapića.

1. Upaliti plamenik da se zagrije ložište.
2. Ubaciti neotvoreni štapić i zatvoriti nadzorni otvor i otvor za pepeo.
3. Pričekajte da čađ sagori. Vrijeme potrebno da čađ sagori ovisi o debljini naslaga.


 

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje