Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “BOSCH REGULACIJA”
Početna Proizvodi PROIZVOĐAČ/BRAND BOSCH toplinska tehnika BOSCH REGULACIJA Sobni termostat BOSCH CR 100, 24 V - tjedni program
BOSCH REGULACIJA

Sobni termostat BOSCH CR 100, 24 V - tjedni program

Šifra artikla: 5520
Dobavljivo
1.383,00 kn 1.244,70 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
1.341,51 kn (Popust -3%)

Komfor ugodne topline grijanja i istovremeno štedljivi način rada s regulacijom Bosch nisu međusobno oprečni. Čak suprotno, Bosch proizvodi i sustavna rješenja ovdje su da bi ove različite aspekte sjedinili. Ovdje možete pronaći pregled BOSCH regulacije vođene sobnom i regulacije vođene vanjskom temperaturom.


 

Sobni termostat s tjednim programom, 24 V, za kombinirane uređaje. Regulator temperature prostora sa zadavanjem temperature kruga grijanja, za modulacijski način rada uređaja za grijanje. Tjedni program sa 6 uklopnih vremena po danu, za jedan krug grijanja. Program pripreme tople vode za Eco funkciju (kombinirani uređaj), datum i vrijeme na satu, automatsko prebacivanje sa ljetnog na zimsko vrijeme i obrnuto. Funkcija godišnjeg odmora sa navođenjem datuma. Pokazivanje koda greške, servisnog koda kao nešifrirani tekst. Regulira se solarna priprema tople vode u spoju sa solarnim uklopnim modulom ISM1.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje