Načrtujte klic

Hitro naročilo
Moj profil
Košarica je prazna
0 kos
0 kos

v košarici0 kos

Za doseganje brezplačne dostave za Hrvaško vam manjka 10.000,00 €
Početna Izvajalci Termomont Okučani

Termomont Okučani

Delovno območje izvajalcev: Cijela Hrvatska, Grad Zagreb i Zagrebačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Požeško-slavonska županija, Sisačko-moslavačka županija

Tvrtka Termomont Okučani je specijalizirana za: instalacije centralnog grijanja, vodovodne instalacije, montažu klimatizacijskih i ventilacijskih sustava, postavljanje kućne kanalizacije i sanitarija

Termomont o sebi:
S poslovanjem je započeo u lipnju 2001. godine na stalnoj lokaciji u Okučanima, Ante Starčevića 113. Vlasnik obrta je Anto Serdar. Obrt se uz montažu, navedenih instalacijskih usluga, bavi i održavanjem postojećih pogona, te servisiranjem Vaillantovih i Buderusovih rashladnih i toplinskih tijela. Osim servisiranja Vaillantovih i Buderusovih proizvoda, nudi i prodaju proizvoda iz njihovog asortimana uz povoljne popuste.

Kao izdvojenu djelatnost posebno ističemo proizvodnju metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, odnosno proizvodnju, prodaju i montažu proizvoda od kovanog željeza. Nudimo izradu kovanih ograda (vanjskih, unutarnjih, balkonskih). Bavimo se vlastitom izradom kovanih elemenata (ukrasni vrhovi, ukrasne kopče, ukrasne kugle, ukrasni češeri, ukrasni krugovi, ukrasni elementi, ukrasne zakovice, ukrasne kvake i brave za vrata). Višegodišnja garancija, povoljne cijene, iskustvo, brza i kvalitetna isporuka odlike su ovog poslovanja.

Našu djelatnost smo proširili na proizvodnju i montažu inox konstrukcija. Izrađujemo sve vrste inox ograda (dvorišne, balkonske, unutrašnje, vanjske, stepenišne) te ostale proizvode i konstrukcije od inox materijala. Uz proizvodnju, nudimo i montažu navedenih konstrukcija. Inox konstrukcije su dugotrajne, pouzdane, moderne, te zahtijevaju minimalno održavanje.

Tijekom osam godina uspješnog poslovanja, broj zaposlenika se konstantno mijenjao. Danas obrt broji 15-ak zaposlenika i pet učenika, koji u obrtu pohađaju stručnu praksu. Dinamičan tim instalatera i servisera redovito pohađa seminare na kojima usavršavaju svoje stručno znanje. Uz poslovnicu, koja se nalazi u Okučanima, obrt raspolaže sa šest gospodarskih vozila, što većih što manjih, kojima se služe zaposlenici obrta. Termomont je pokretan obrt, što znači da vrši usluge u cijeloj Hrvatskoj.

Objekti na kojima radimo su doista raznovrsni- obiteljske kuće, stanovi, restorani, kafići, škole, apartmani…Usmena preporuka vodi nas po cijeloj lijepoj našoj, stoga je nemoguće biti preciziran u određivanju područja koje pokrivamo jer tu uključujemo i Okučane, Novu Gradišku, Novsku, Kutinu, Zagreb, Umag, Pulu Hvar, Dubrovnik…

Ono što razlikuje Termomont od konkurencije je instaliranje solarnih sustava.Termomont pokušava uspješno poslovati s trendovima. Stoga prati nove trendove instalacija, nudi svojim kupcima najnoviju tehnologiju i dizajn. Kupci su prepoznali široki asortiman instalacijskih uređaja i usluga, koji ne zaostaju za svjetskim trendovima.

Termomont stalno ulaže u novu opremu, koja je potrebna za izvođenje instalacija (alat, mašine, strojevi, kablovi,…). Sva je ta oprema, tehnološki gledano, na visokoj razini i u skladu s trendovima u razvoju tehnologije, te će se paralelno uz ulaganje u nove tehnologije ulagati i u edukaciju zaposlenika.

Termomont surađuje sa nizom tvrtki sa našeg područja koje su nam glavni dobavljači instalacijske robe i potrošnog materijala te ih smatramo dobrim poslovnim partnerima, a osim poslovnog njegujemo i prijateljske odnose.

Termomont, vl. Anto Serdar
Ante Starčevića 113, 35430 Okučani
tel/fax: 035/372-036
mob: 099/208-5000
email: [email protected]
web: www.termomont-okucani.hr

Podjetje Termometal d.o.o. ne odgovarja za dela izvajalcev, priporočenih preko te spletne strani.

Načrtujte klic

Vnesite zahtevane podatke, da vas lahko kontaktiramo.

Načrtujte klic

Vnesite zahtevane podatke, da vas lahko kontaktiramo.

Delovni čas: pon - pet 7.00-19.00h, sob 7.00-14.00h

Vaša zasebnost in osebni podatki so za nas pomembni. V skladu z novo Splošno uredbo o varstvu podatkov smo posodobili Pogoje nakupa.

Da bi zagotovili pravilno delovanje teh spletnih strani, včasih v vaše naprave shranimo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki.

Več o pogojih nakupa preberite tukaj.
Več o Politiki piškotkov preberite tukaj.

Nastavitve piškotkov lahko uredite in/ali posodobite ali izbrišete vsakič, ko obiščete našo stran. Več o vsem preberite v Politiki piškotkov.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics