Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za centralno grijanje!

Povratak na “SENKO štednjaci - centralno grijanje”
Početna Kotlovi, peći i kamini SENKO štednjaci - centralno grijanje SENKO štednjak C-30 inox lux 2330D - za centralno grijanje (35kW), dimnjak desno
SENKO štednjaci - centralno grijanje

SENKO štednjak C-30 inox lux 2330D - za centralno grijanje (35kW), dimnjak desno

Šifra artikla: 1864
Raspoloživo
7.553,00 kn 6.797,70 kn (Popust -10%)
Cijena za kreditne kartice:
7.326,41 kn (Popust -3%)
BESPLATNA DOSTAVA na adresu kupca na području cijele RH!

SENKO štednjaci i kamini izvor su jeftinog, ekonomičnog i ekološki čistog grijanja i kuhanja. Vrhunska kvaliteta izrade i dugotrajnost postignute su korištenjem novih tehnologija, a zahvaljujući modernom izgledu i dotjeranim detaljima poželjni su u svakom prostoru.

Svi SENKO proizvodi suvremenog su i atraktivnog vanjskog dizajna pri čemu se za većinu modela nudi više mogućnosti vanjskog izgleda prema željama kupca.

Suvremeni dizajn, nostalgični duh vatre, kombinacija grijanja, kuhanja i pečenja, dizajnirana prema Vašem ukusu zahvaljujući mogućnosti biranja između različitih vrsta materijala koji definiraju vanjski izgled štednjaka. Unutrašnjost proizvoda krojena je na temelju klasičnog kuhinjskog štednjaka, te nadograđivana inovativnim tehnološkim rješenjima, koja su rezultat dugogodišnjeg uspješnog razvoja i praćenja zahtjeva suvremenog tržišta prema najvišim europskim standardima.

Kako bi SENKO štednjak na tržištu zadržao mjesto izrazito kvalitetnog i funkcionalnog štednjaka, proizvodi se od kvalitetnih sirovina u bogatoj robusnoj konstrukciji. Najteži zahtjevi i uvjeti korištenja zadovoljavaju se ugradnjom masivnih kotlova (grijača) od visoko kvalitetnog kotlovskog lima prema normi EN 12815 zbog čega imaju veliku dugotrajnost bez potrebe mijenjanja istih. Kontrolu proizvodnje jamči sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, a kvalitetu proizvoda i zaštitu potrošača europski CE znak i Izjava o svojstvima. Europske norme propisuju i standarde prema kojima proizvod mora zadovoljiti vrlo visoke ekološke i sigurnosne uvjete. SENKO štednjak, svojom konstrukcijom, te upotrebom drvene biomase kao ogrjeva predstavlja proizvod čije su ekološke karakteristike čak i iznad onih propisanih EN normama.

Sve ove značajke objedinjene u SENKO KVALITETI proizvoda jamstvo su dugotrajnog i zadovoljnog korištenja proizvoda.

Termometal d.o.o. stručni je trgovački partner i izravni distributer proizvoda tvrtke SENKO d.o.o.
Jamstvo na SENKO štednjake: 2 GODINE

Svi SENKO štednjaci mogu se naručiti s prednjom stranom u izvedbi inox mat ili inox s uzorkom, odnosno u boji po narudžbi (4 boje: siva-antrazit, smeđa, krem i bordo).
Štednjaci su dostupni u lijevoj ili desnoj izvedbi izvoda dimnjaka, odnosno po posebnoj narudžbi s izvodom dimnjaka prema gore.

Štednjaci Senko C-30 su manjih dimenzija izuzetno pogodni za instalaciju u manje prostore, za manje objekte, kuće za odmor, odnosno sve prostore gdje nema potreba za pećnicom, a pritom ostaje mogućnost kuhanja.

OSTALE KARAKTERISTIKE:

 • ljetno i zimsko ložište...
 • visokootporan grijač (kotao) od kotlovske pločevine 4 mm debljine
 • ploča za kuhanje od vatrootporne pločevine 8 mm debljine
 • termometar za kontrolu temperature u grijaču (kotlu)
 • unutrašnjost štednjaka obložena šamotom i šamotnim pločama
 • DIMENZIJE (Š x D x V): 60 x 78 x 85 cm
 • NAZIVNA SNAGA: 35 kW
 • PLOČA ZA KUHANJE: 47 x 59 cm
 • MASA: 180 kg
 • ODVOD DIMNIH PLINOVA: Ø 130 mm, lijevo ili desno (bočno i otraga), prema narudžbi može i prema gore
 • PRIMARNA REGULACIJA ZRAKA: automatski i ručno
 • SEKUNDARNA REGULACIJA ZRAKA: ručno
 • SADRŽAJ VODE U KOTLU: 28 l
 • KOTAO: termička zaštita kotla od pregrijavanja
 • LOŽIŠTE: pomična gusnata rešetka; gornje (ljetno) i donje (zimsko) loženje
 • VRATA LOŽIŠTA: vatrostalno staklo

 

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno

Često ste nam se znali, nakon primljene pošiljke, javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili pak nešto treće...

Ovaj dio naših stranica namijenili smo upravo vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

 • našim akcijskim ponudama
 • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
 • novostima u našem asortimanu
 • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje