Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “BOSCH REGULACIJA”
BOSCH REGULACIJA

Regulator grijanja BOSCH CONTROL CT 100

Šifra artikla: 9910
Raspoloživo
2.169,02 kn 1.952,12 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
2.103,95 kn (Popust -3%)

Komfor ugodne topline grijanja i istovremeno štedljivi način rada s regulacijom Bosch nisu međusobno oprečni. Čak suprotno, Bosch proizvodi i sustavna rješenja ovdje su da bi ove različite aspekte sjedinili. Ovdje možete pronaći pregled BOSCH regulacije vođene sobnom i regulacije vođene vanjskom temperaturom.


 


BOSCH CONTROL CT 100

Regulator grijanja sa integriranim WLAN-om za pametne uređaje, atraktivnog dizajna (staklene prednje strane, dodirnog zaslona, okvira od nehrđajućeg čelika) kojim je moguće upravljati preko pripadajuće aplikacije i pametnog uređaja (smartphonea ili tableta).

 

BOSCH CONTROL CT 100 je pravo rješenje za sve koji traže inteligentan regulator sustava grijanja, s velikim brojem korisnih funkcija, modernog dizajna. Jednostavan i udoban za posluživanje i preko pripadajuće aplikacije nudi različite inteligentne funkcije za uštedu energije, koje će pomoći da smanjite račun za utrošenu energiju. I što je najbolje: možete ga koristiti za regulaciju gotovo svih Bosch zidnih plinskih uređaja proizvedenih od 2007. godine.

 

 

Preduvjet korištenja regulatora CONTROL CT100 je postojanje internetskog priključka. Pored toga, za posluživanje regulatora potrebna je aplikacija (App) AppleR odnosno Android Smartphone. App možete paralelno koristiti na različitim krajnjim uređajima. Svi podaci vašeg sustava grijanja memorirat će se u regulatoru i na vašem Smartphone. Ovi se podaci ne memoriraju niti na jednom drugom uređaju, što znači da treća strana nema pristup vašim osobnim podacima. Komunikacija podacima provodi se kodirano i zbog toga je posebno sigurna.

 

Kao regulator vođen temperaturom prostorije ili regulator vođen vremenskim prilikama na vama je da birate kako ćete ga koristiti:

 •  Regulator vođen temperaturom prostorije:

-regulator se orijentira na namještenu temperaturu prostorije.

 •  Regulator vođen vremenskim prilikama (u ovisnosti o vanjskoj temperaturi):

-regulator automatski prepoznaje da li postoji osjetnik vanjske temperature. Pri tome regulator možete koristiti čak bez osjetnika vanjske temperature – uz pomoć interneta. U tom slučaj regulator upravlja vašom instalacijom grijanja na osnovi podataka trenutačne vremenske prognoze, koje sustav pronalazi u mreži.

 

Funkcije:

 • Automatska prilagodba

Regulator se automatski prilagođava vašim navikama regulacije sustava grijanja. On automatski prilagođava programirane funkcije sustava grijanja i na taj način optimizira vašu potrošnju energije.

 • Funkcija prepoznavanja

Prema lokaliziranju vašeg Smartphone, regulator može automatski prepoznati jeste li kod kuće ili ne. On će automatski uključiti sustav grijanja čim prepozna vašu prisutnost u kući. Kada napustite kuću, regulator CONTROL CT100 automatski će smanjiti jačinu grijanja prostorija.

 • Vremenski programator tuširanja

Jednostavno ograničenje potrošnje tople vode pri tuširanju: pomoću vremenskog programatora tuširanja jednostavno namjestite vremenski interval u kojem se želite tuširati.

 • Sigurnost podataka

Svi podaci iz vašeg sustava grijanja memoriraju se u regulatoru i u vašem Smartphone. Ovi se podaci ne memoriraju niti u jednom drugom uređaju, što znači da treća strana nema pristup vašim osobnim podacima. Komunikacija podacima provodi se kodirano preko interneta.

 • Pokazivanje potrošnje energije

Koliko energije u vašoj kući potrošite za grijanje prostorija i pripremu potrošne tople vode? Nekoliko klikova u aplikaciji dovoljno je da vam se detaljno pokaže vaša potrošnja energije. Ovi se podaci memoriraju u
regulatoru i dostupni su i nakon nekoliko godina od dana memoriranja.

 • Prepoznavanje vanjskih vremenskih prilika

Kako bi se sustav grijanja regulirao vođen vremenskim prilikama, regulator može online podatke trenutačne vremenske prognoze koristiti za poboljšanje vašeg stambenog komfora. Za to više nije potreban dodatni osjetnik vanjske temperature.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

 • našim akcijskim ponudama
 • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
 • novostima u našem asortimanu
 • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje