Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za centralno grijanje!

Povratak na “Oprema za podno grijanje”
Početna GRIJANJE - OSTALO Oprema za podno grijanje Raster stiropor za podno grijanje SIRAP H45 - s PVC zaštitnim slojem, 120x70cm
Oprema za podno grijanje

Raster stiropor za podno grijanje SIRAP H45 - s PVC zaštitnim slojem, 120x70cm

Šifra artikla: 9808
Raspoloživo
58,60 kn 52,74 kn (Popust -10%)
Cijena za kreditne kartice:
56,84 kn (Popust -3%)

Podno grijanje izvodi se ugradnjom stiropor ploča za podno grijanje sa distancerima (čepovima) u pravilnom rasporedu. Čepovi služe za učvršćivanje cijevi za podno grijanje. Razmaci među cijevima (ovisno o proizvođaču ploča) najčešće su 50, odnosno 75 mm i dalje u razmacima po 50/75 mm. Cijevi za podno grijanje se na ovaj način postavljaju brzo i jednostavno bez dodatnih učvršćivanja. Za podna grijanja koriste se cijevi promjera od 16 mm do 20 mm, a pri ugrađivanju cementne glazure bitno je da je debljina glazure minimalno 45 mm iznad čepova kako bi se spriječilo pucanje glazure uslijed toplinskih naprezanja.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno

Često ste nam se znali, nakon primljene pošiljke, javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili pak nešto treće...

Ovaj dio naših stranica namijenili smo upravo vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje