Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “Proizvodi za čišćenje čađe”
Početna Proizvodi Kotlovi / Peći / Kamini ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE kotlovnice Proizvodi za čišćenje čađe Pelet za čišćenje čađe DIAVOLINA 1,5kg (za kamine i kotlove na pelete)
Proizvodi za čišćenje čađe

Pelet za spaljivanje čađe DIAVOLLINA

Šifra artikla: 8989
Raspoloživo
62,20 kn 55,98 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
60,96 kn (Popust -2%)

Namjena:

Briketi, peleti i prah za čišćenje ložišta kotlova za centralno grijanje, ložišta sobnih peći, kamina, kao i ložišta kotlova i kamina na pelet jednostavan su i učinkovit način uklanjanja naslaga čađe i smole nakupljenih uslijed izgaranja ogrijeva. Proizvodi djeluju katalitički, snižavajući temperaturu izgaranja čađe te su potpuno bezopasni za upotrebu.

Uklanjanjem čađe i smole iz ložišta i dimnjaka značajno povećavate efikasnost kotlova/peći (jer nakupljena čađ i smola djeluju kao izolatori), izbjegavate mogućnost začepljenja dimnjaka te produljujete vijek trajanja kotla (onemogućuje se korozija ispod naslaga čađe i smole).

Kako biste osigurali sigurno i učinkovito funkcioniranje vašeg kotla, peći ili kamina, preporučuje se redovna upotreba proizvoda za sagorijevanje čađe sukladno naputcima uz svaki od proizvoda, odnosno po potrebi i češće (npr. kod kotlova za centralno grijanje koji rade u prigušenom režimu rada ili se lože drvima s velikim postotkom vlage uslijed čega se pojačano nakupljaju naslage čađe i smole).

Uvoznik DIAVOLINA proizvoda za RH: Termometal d.o.o. Garešnica.
Za daljnju prodaju Diavolina proizvoda odobravamo dodatne popuste.

Način upotrebe:

  • pelet za čišćenje čađe upotrebljava se kao i klasičan pelet - jednostavno se usipa u spremnik kotla, po mogućnosti bez mješanja s običnim peletima
  • sagorijevanjem otpuštaju se katalitičke supstance koje napadaju i razgrađuju ostatke čađe i katrana
  • redovnom upotrebom povećava se učinkovitost kotla i spriječava začepljenje čađom i katranom pelet sustava i dimnjaka

Doziranje:

  • za potrebe održavanja ložišta i dimnjaka čistima te povećanja učinkovitosti kotla, pelet za čišćenje preporučuje se upotrijebljavati svaka 2 tjedna tjekom sezone loženja


 

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje