Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “SENKO Peći na pelet za centralno”
SENKO Peći na pelet za centralno

Peć na pelete SENKO P-12 SLIM (13kW) PC-7 antracit siva

Šifra artikla: 6543
Raspoloživo
14.538,00 kn 13.084,20 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
14.247,24 kn (Popust -2%)
BESPLATNA DOSTAVA na adresu kupca na području cijele RH!

Peći na pelete SENKO koriste se za grijanje stambenih prostora (centralno grijanje), a istovremeno služe i kao ukrasni element u svakom ambijentu. Konstruirane su i izrađene do najsitnijih detalja da bi na najbolji način zadovoljile sve potrebe korisnika za funkcionalnošću i sigurnošću.

Topli zrak pomoću tangencijalnog ventilatora izlazi iz peći u prostoriju kroz specijalne rešetke na prednjoj strani peći. Drugim ventilatorom dovodi se primarni zrak u ložište, a dimni plinovi se istodobno odvode iz ložišta u dimnjak. Doziranje peleta u ložište je automatski i programirano s elektronskim sklopom pomoću pužnog dozatora.

Ložište je opremljeno vratima sa vatrootpornim staklom (do 700°C) čime se dobiva lijepi vizualni efekt plamena unutar ložišta, a istovremeno se sprječava izlazak pepela i dima u zagrijani prostor. Unutarnji dio ložišta izrađen je od vermikulita – samočistivog otpornog materijala koji daje visoki toplinski kapacitet. Vanjske stranice peći izrađene su od nehrđajućeg čelika ili obojene u nekoliko boja po izboru.

Senko pći imaju mogućnost upravljanja daljinskim upravljačem i/ili mobitelom. Također, postoji mogućnost programiranja dnevnog / tjednog rasporeda rada peći (6 mogućih programa – npr. ako radite do 16 h (odnosno niste kod kuće), možete programirati peć da grije na 18°C od 06-16 h, a od 16-22 h na 24°C i slično). U slučaju nekakvog neočekivanog stanja aktiviraju se sigurnosni uređaji koji automatski prekidaju doziranje peleta u ložište i javljaju alarm na upravljačkoj ploči.

SENKO peći na pelete odlikuju se vrlo visokom učinkovitošću (91 – 96 %) kao i vrlo niskim stupnjem zagađenja okoliša. Konstruirane su i proizvedene pomoću najmodernijih softvera i tehnologija u skladu sa svim mjerama sigurnosti koje propisuje norma EN 14785. Pazeći na svaku komponentu peći osigurana je zaštita, i korisnika i instalatera, od eventualnih nezgoda.

Zajedničke karakteristike SENKO peći na pelete:

 • doziranje peleta u ložište automatski i programirano s elektronskim sklopom pomoću pužnog dozatora
 • jednostavno rukovanje i podešavanje svih potrebnih parametara na LCD upravljačkoj ploči
 • mogućnost upravljanja daljinskim upravljačem i/ili mobitelom
 • mogućnost programiranja dnevnog/tjednog rasporeda rada peći (6 mogućih programa)
 • mogućnost reguliranja temperature grijanja prostora pomoću termostata
 • mogućnost priključka vanjskog zraka potrebnog za izgaranje (izbjegavanje trošenja kisika u prostoriji u kojoj se boravi)
 • sigurnosni uređaji koji automatski prekidaju doziranje peleta u ložište i javljaju alarm na upravljačkoj ploči

Program Senko peći na pelete namijenjenih za centralno grijanje, sastoji se od tri osnovna modela:

 • Senko P12 water + air (13kW)
 • Senko P20 water + air (19kW)
 • Senko P12 SLIM water + air (13kW)
Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

 • našim akcijskim ponudama
 • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
 • novostima u našem asortimanu
 • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje