Tvrtka Termometal d.o.o. se već dugi niz godina bavi proizvodnjom i distribucijom materijala i opreme za kućne i industrijske instalacije. U domeni svog poslovanja postali smo prepoznatljivo ime, kako kod trgovaca i instalatera, tako i kod krajnjih kupaca naših proizvoda.

Iz proizvodnog programa izdvajamo sve vrste ovjesnog pribora za radijatore, rad. nogice, cijevne ovjese za plinske, vodovodne, kanalizacijske, bakrene i sve ostale vrste cijevi, rozete, radijatorske čepove i redukcije, razne vrste gumenih i klingerit brtvila, nosače za klima uređaje itd.

Uz vlastitu proizvodnju, osnovna djelatnost tvrtke je i zastupanje/distribucija proizvoda renomiranih inozemnih i domaćih proizvođača iz domene kućnih instalacija. Temeljem navedenog, u mogućnosti smo vam u veleprodaji i maloprodaji, po posebno povoljnim uvjetima, ponuditi asortimane poznatih domaćih i svijetskih proizvođača kao što su: Lipovica, Vaillant, Bosch, Pedrollo, Centrometal, Felder GmbH, Ariston, Caleffi, Vogel&noot, Grundfos, Herz, Diavolina, Comisa itd.

Postojanost kvalitete, kratki rokovi isporuke te povoljne cijene naših proizvoda i usluga, osobine su koje prate naše poduzeće od njegova osnutka 1996. godine te su osnovni razlog našeg kontinuiranog rasta i širenja kruga zadovoljnih kupaca, kako na području Hrvatske, tako i na području susjednih nam zemalja.

Uz vlastitu proizvodnju i veleprodaju, na lokaciji u Garešnici, u Industrijskoj ulici br. 3, tvrtka Termometal d.o.o. ima organiziranu i maloprodaju s mogućnošću dostave kupljene robe na području cijele Hrvatske, a prateći tržišna kretanja te držeći korak sa suvremenim tehnologijama, ujedno smo pokretač i vlasnik vodeće Internet trgovine iz domene instalacija.

U prodajno izložbenom salonu u Industrijskoj ulici br. 3 u Garešnici, osim na stručno osoblje i širok asortiman instalacijskog materijala i opreme, naići ćete i na velik izbor keramičkih pločica, kupaonskog namještaja i sanitarija.

Veleprodajne kupce (trgovce i instalatere), pozivamo da pogledaju i zatražite aktivaciju usluge ''webshop veleprodaja'' kako bi ostvarili pravo na povoljnije uvjete kupovine putem našeg webshop-a. Više informacija možete doznati klikom na link u nastavku:

Veleprodaja putem webshopa termometal.hr


Za sve informacije vezane uz naš proizvodni ili prodajni asortiman koje niste u mogućnosti pronaći na našim stranicama, pozivamo Vas da nas kontaktirate putem telefona 043/531-398, maloprodaja: 043/445-135 ili putem e-maila: [email protected]