Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “BUDERUS Logano G211D kotlovi”
BUDERUS Logano G211D kotlovi

Kotao BUDERUS G211 - 36D 7čl

Šifra artikla: 1494
Raspoloživo
9.387,00 kn 8.448,30 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
9.105,39 kn (Popust -3%)
BESPLATNA DOSTAVA na adresu kupca na području cijele RH!

Buderus Logano G211 je, kada se o gorivu radi, fleksibilan. Da bi se vaša kuća opskrbila toplinom, osim drva i ugljena kao gorivo je prikladan i ugljen. Logano G211 D je međutim sa svojom povećanom komorom za punjenje i velikim otvorom za punjenje, posebno prikladan za drvo kao gorivo. U njega mogu stati cjepanice do pola metra dužine. Njegova prednost je u slaganju umjesto u dodavanju drva na vatru.

Zahvaljujući svojem uskom, izduženom obliku, ovaj se kotao može jednostavno instalirati i u skučenom prostoru. Svaki kotao je opremljen sa termičkim regulatorom loženja koji spada u opseg isporuke kojim se automatski prigušuje dovod zraka kada temperatura premaši zadanu vrijednost. Još veća sigurnost u radu može se postići ugradnjom sigurnosnog izmjenjivača topline kojim se kotao može naknadno opremiti, a koji automatski snižava suviše visoke temperature.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje