Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €

Banić Instalacije d.o.o. Garešnica

Područje izvođenja radova: Cijela Hrvatska - NA UPIT, Grad Zagreb i Zagrebačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Sisačko-moslavačka županija

Tvrtka Banić instalacije d.o.o. specijalizirana je za izvođenje svih vrsta sustava centralnog grijanja, solarnih sustava, plinskih instalacija, vodovoda, kanalizacije i klimatizacije. Ovlašteni su Vaillant servis.

Banić instalacije o sebi:

Banić instalacije d.o.o. tvrtka je osnovana 1993. godine. U početku, naše djelatnosti su:

  • električne instalacije
  • procesna automatika u tvorničkim postrojenjima

Ubrzo tvrtka proširuje područje djelovanja na grijanja i klimatizaciju. Tijekom toga razdoblja dizajnirani su i pušteni u pogon mnogi razvodni ormari te klimatizacijski i ventilacijski sustavi. Tvrtka je ostvarila vrijedna iskustva u radu na pogonima drvne industrije.

Početkom 21. stoljeća tvrtka dobiva posao izgradnje pogona mrijestilišta riba i jegulja. Pri čemu smo primjenjivali najnovije tehnologije pa se ovim putem možemo pohvaliti:

  • izradom procesne automatike za ribogojlišta i mrijestilišta
  • instalacijom sustava regulacije temperature u ribogojilištima pomoću toplinske pumpe
  • pomoćnim napajanjima
  • kompenzacija jalove energije

2009. godine dovršili smo sustav grijanja mrijestilišta pomoću dizalice topline.

2011. godine tvrtka zapošljava 4. ljudi i radi na obnovi Garešničkog motela, Garić a od ove godine radimo na izgradnji demonstrativne sobe u službenim prostorijama Vaillant.

Razmišljamo o budućnosti

Danas se mnogo priča o obnovljivim izvorima energije puput vjetra, sunca i geotermalne energije. Stav je naše tvrtke da su sunčeva energija i geotermalna energija najpouzdaniji i najsigurniji izvor energije.

Svjesni smo da su financijska ulaganja u ove tehnologije velika no ako razmišljajmo na duge staze tada se ovakvi projekti višestruko isplaćuju.

  • Toplinske pumpe

Geotermalne toplinske pumpe u svijetu su poznate pod skraćenicom GHP (Geothermal heat pumps), imaju široku primjenu u mnogim zemljama Europe i u SAD-u. Toplinske pumpe troše električnu energiju za cirkulaciju geotermalnog (otvoreni krug) ili drugog sekundarnog fluida koji preuzima toplinu zemlje (zatvoreni krug) kroz cijevi. Na taj način geotermalna toplina dovodi se korisniku gdje se koristi za grijanje, hlađenje i pripremu tople vode. Upotrebom geotermalnih pumpi uvelike se smanjuje potrošnja električne energije.

  • Indirektno korištenje geotermalne energije

Kod indirektnog sustava grijanja vruća voda u izmjenjivaču topline predaje svoju toplinu drugom cirkulacijskom krugu, u kojem je neki fluid ili gradska voda. Ona ima toplinu Q, te kroz sekundarni krug cijevi dolazi do korisnika. Geotermalna voda, nakon što je predala svoju toplinu odvodi se iz izmjenjivača topline i pomoću utisne pumpe vraća nazad u ležište kroz utisnu bušotinu.

  • Sunčevi kolektori

Dobivanje toplinske energije pomoću energije Sunca danas predstavlja isprobanu tehnologiju, a oprema je dostupna na tržištu. Takvi sustavi apsorbiraju energiju Sunca, zagrijavaju zrak ili tekućinu, koji prenose toplinu i predaju je vodi ili izravno u prostor koji se zagrijava. Solarni sustavi štede energiju i time doprinose očuvanju okoliša.

Banić instalacije d.o.o.
Odvojak Matije Gupca 5, 43280 Garešnica
tel: 043 543 050
mob: 098 692 558
e-mail: [email protected]
web: www.banic-instalacije.hr

Osobe za kontakt:

Franjo Banić - 098 692 558

Termometal d.o.o. ne odgovara za radove izvedene od strane izvođača koje preporučuje putem web trgovine.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics