Menu
Einkaufswagen ist leer
0,00 € 0

No.1 für Heizung und Installationen!

Zurück zu “Vogel & Noot USPRAVNI radijatori”
Hauptseite Produkte HEIZKÖRPERN Vogel & Noot USPRAVNI radijatori Radijator Vogel&Noot 10 2600x500 - OKOMITI 1481W
Vogel & Noot USPRAVNI radijatori

Radijator Vogel&Noot 10 2600x500 - OKOMITI 1481W

SKU: 8982
Verfügbar
144,89 € 130,40 € (Rabatt -10%)
Preis für die Zahlung mit Kreditkarte:
141,99 € (Rabatt -2%)

Uspravni radijatori predstavljaju u slučaju nedostatka prostora savršeno rješenje, jer se visina prostorije optimalno koristi, a štedi se i prostor sa strane. Odlikuje ih vizualno lijepi dizajn, visoki toplinski učinak i mogućnost odabira velikog broja boja.

VOGEL&NOOT vodeći je europski tehnološki partner koji određuje tehničke standarde i čija široka lepeza proizvoda obuhvaća radijatore, podna grijanja i dimovodne sustave.

Zahvaljujući stalnoj inovativnosti na području energetske učinkovitosti i jedinstvenom konceptu dizajna proizvodi VOGEL&NOOT omiljeni su kod arhitekata i instalatera grijanja, kao i svih onih koji uživaju u ugodno zagrijanim prostorijama.

Kao predvodnik u inovacijama VOGEL&NOOT nudi napredne tehnologije u predaji topline za toplinsku udobnost u skladu sa zaštitom klime.

Raznovrsni dizajnerski radijatori VOGEL&NOOT s mogućnošću individualnog oblikovanja te sa svojim jedinstvenim konceptom površina predstavljaju točku na „i“ u suvremenim stambenim prostorima.

VOGEL&NOOT kao kompletni ponuditelj ne jamči samo za vrhunski asortiman proizvoda koji omogućavaju optimalna rješenja u predaji topline, već i za vrhunsku stručnost u pružanju savjetodavnih i servisnih usluga.

Napomena za troškove dostave kod narudžbi putem webshop-a: u slučaju narudžbe manjeg broja radijatora koji se sa svrhom što bolje transportne zaštite kupcu dostavljaju na paleti, moguće je odstupanje u izračunu troška dostave u odnosu na troškove koje izračunava web shop sustav. Krajnji trošak biti će jasno iskazan na ponudi za plaćanje.

Dokumente zum Download:

Lesen Sie, was unsere Kunden denken

Ihre Meinung ist uns wichtig

Oft wissen wir, nach Erhalt der Sendung, Kontakt per Email oder Telefon und bieten Professionalität, Höflichkeit, schnelle Lieferung, oder etwas anderes ...

Dieser Teil unserer Website haben wir nur an Sie, den Kunden, mit denen wir das Vergnügen, Geschäft zu tun hatten gewidmet, und Sie werden feststellen, dass Sie Ihre Gedanken und Erfahrungen mit anderen. Daher schreiben Sie uns bitte, Kommentare, Lob oder Kritik uns, wenn Sie nicht mit unserem Service zufrieden sind.

Kommentar Kritik senden

Kostenlose Beratung beim Kauf

Anrufen +385 43 445 135 oder +385 43 531 398 oder eine Frage stellen...

Termometal newsletter

Registrieren und erhalten die Mail-Benachrichtigung ...

  • Angebotsdetails
  • Sonderangebote für Installateure und Händler
  • Neuigkeiten in unserem Sortiment
  • Nachrichten und Informationen, um unser Geschäft im Zusammenhang