Menu
Einkaufswagen ist leer
0,00 € 0

No.1 für Heizung und Installationen!

Pumpe Grundfos CM - hidroforske
Dvije glavne karakteristike vodoravne višestupanjske crpke CM (= centrifugalna modularna) jesu njezina kompaktnost i modularnost, zahvaljujući čemu su moguće brojne konfiguracije. Ova crpka se u osnovi sastoji od niza međusobno zamjenjivih modula, čija izvedba osigurava besprijekoran zajednički rad, bez obzira na primjenu. CM crpke imaju mehaničku brtvu vratila, izrađuju se od lijevanog željeza ili nehrđajućeg čelika. CM ili CME crpka prvenstveno se koristi kao ugrađena crpka u OEM rješenjima i kućnim uređajima za povišenje tlaka. Ove crpke su kompaktne, bešumne, pouzdane i prilagodljive, zahvaljujući čemu predstavljaju optimalno rješenje za ugradnju i interakciju s drugim komponentama u velikom sustavu. Također se mogu ugrađivati u sustave ili koristiti kao samostalne crpke.

Pumpe Grundfos MQ
MQ je kompaktni sustav za opskrbu vodom koji je predviđen za primjenu u kućanstvu, poljoprivredi i vrtlarstvu.
MQ crpka služi za opskrbu vodom i povišenje tlaka u privatnim kućama, ljetnikovcima i vikendicama, na farmama, u vrtovima tržnih centara i drugim velikim vrtovima. Ova crpka je prikladna je za crpenje pitke vode i kišnice.

Pumpe Grundfos SQ - potopne
Grundfos SQ potopne crpke od 3" pružaju širok spektar radnih karakteristika, zbog čega je lako naći model koji će odgovarati upravo vašim zahtjevima. SQ je kompaktna, višestupanjska centrifugalna crpka od 3" koja se može montirati u otvor koji nije veći od same crpke. Zahvaljujući ugrađenoj elektronici, SQ crpke vrlo su jednostavne za montažu i upravljanje. One u svakom trenutku jamče pouzdanu opskrbu vodom. Ove prilagodljive i kompaktne crpke dolaze s motorom s permanentnim magnetom, visoko su učinkovite, a visina dizanja za ove crpke iznosi do 200 m.
Ako se SQ crpka priključi na Grundfos CU 301 upravljačku kutiju, omogućit će opskrbu vodom s konstantnim tlakom.

SQ/SQE crpke prikladne su kako za kontinuirani tako i za isprekidani rad u raznim oblicima primjene: opskrba podzemnim vodama – privatne kuće, mali vodovodi, mali sustavi za navodnjavanje, prijenos tekućina u spremnicima, povišenje tlaka i sl.

+ Mehr lessen
Preis per Banküberweisung oder Barzahlung zu zahlen
543,77 € 489,39 € (Rabatt -10%)
Preis für die Zahlung mit Kreditkarte
532,89 € (Rabatt -2%)
- + Stück
Preis per Banküberweisung oder Barzahlung zu zahlen
730,00 € 657,00 € (Rabatt -10%)
Preis für die Zahlung mit Kreditkarte
715,40 € (Rabatt -2%)
- + Stück

Lesen Sie, was unsere Kunden denken

Ihre Meinung ist uns wichtig

Oft wissen wir, nach Erhalt der Sendung, Kontakt per Email oder Telefon und bieten Professionalität, Höflichkeit, schnelle Lieferung, oder etwas anderes ...

Dieser Teil unserer Website haben wir nur an Sie, den Kunden, mit denen wir das Vergnügen, Geschäft zu tun hatten gewidmet, und Sie werden feststellen, dass Sie Ihre Gedanken und Erfahrungen mit anderen. Daher schreiben Sie uns bitte, Kommentare, Lob oder Kritik uns, wenn Sie nicht mit unserem Service zufrieden sind.

Kommentar Kritik senden

Kostenlose Beratung beim Kauf

Anrufen +385 43 445 135 oder +385 43 531 398 oder eine Frage stellen...

Termometal newsletter

Registrieren und erhalten die Mail-Benachrichtigung ...

  • Angebotsdetails
  • Sonderangebote für Installateure und Händler
  • Neuigkeiten in unserem Sortiment
  • Nachrichten und Informationen, um unser Geschäft im Zusammenhang