Menu
Einkaufswagen ist leer
0,00 € 0

No.1 für Heizung und Installationen!

Zurück zu “Timers and sensors”
Timers and sensors

Detektor dima EMOS P56501

SKU: 1148

Verfügbar

7,99 € 7,19 € (Rabatt -10%)
Preis für die Zahlung mit Kreditkarte:
7,83 € (Rabatt -2%)

Detektor dima EMOS sa svjetlosnom i zvučnom signalizacijom

Brzo otkriva nadolazeću opasnost

Najčešći uzroci požara u kućanstvima su kratki spoj na električnim instalacijama, loše održavanje dimnjaka, tehnički kvarovi na električnim kućanskim uređajima, nedovoljno ugašeni opušci ili neoprezno rukovanje otvorenim plamenom (svijeće, flambiranje). Obično imate nekoliko sati za intervenciju prije nego što vašu kuću zahvati plamen. Vatra upozorava na sebe i vizualno (tinjanjem, kasnije gustim crnim dimom) i mirisom. Problem ostaje što većina požara izbija noću, kada stanari kuće ne znaju za njih dok ne bude prekasno da ih se spasi. Stoga nemojte nepotrebno riskirati i zaštitite svoju obitelj i imovinu detektorom dima.

Optička i zvučna signalizacija

Ako se detektira dim, detektor se oglasi glasnim zvukom i istovremeno počinje bljeskati crveni LED. Iz sigurnosnih razloga, alarm se ne može utišati ili isključiti. Ostat će aktivan dok se zrak ponovno ne očisti.

Gdje ga instalirati

Sa stajališta sigurnosti svakako ga je najbolje postaviti u svaku prostoriju u kući. Nikada ne znate gdje počinje požar, a što je više detektora, to ćete brže saznati. Ali izbjegavajte kuhinju, kupaonicu i garažu – para, dim od kuhanja ili ispušni plinovi mogu izazvati lažni alarm. Ako vam situacija ne dozvoljava da cijelo kućanstvo opremite detektorima, nabavite barem po jedan za svaki kat i postavite ga na mjesto gdje će vas alarm probuditi iz dubokog sna (npr. u hodniku ispred spavaće sobe).

Jednostavna montaža

Detektor dima brzo ćete i jednostavno montirati na zid ili strop. Na kojoj visini od poda i od stropa točno je navedeno u detaljnim uputama. U pakiranju ćete pronaći i svu potrebnu opremu - podlošku za pričvršćivanje, umetke i vijke.

Lesen Sie, was unsere Kunden denken

Ihre Meinung ist uns wichtig

Oft wissen wir, nach Erhalt der Sendung, Kontakt per Email oder Telefon und bieten Professionalität, Höflichkeit, schnelle Lieferung, oder etwas anderes ...

Dieser Teil unserer Website haben wir nur an Sie, den Kunden, mit denen wir das Vergnügen, Geschäft zu tun hatten gewidmet, und Sie werden feststellen, dass Sie Ihre Gedanken und Erfahrungen mit anderen. Daher schreiben Sie uns bitte, Kommentare, Lob oder Kritik uns, wenn Sie nicht mit unserem Service zufrieden sind.

Kommentar Kritik senden

Kostenlose Beratung beim Kauf

Anrufen +385 43 445 135 oder +385 43 531 398 oder eine Frage stellen...

Termometal newsletter

Registrieren und erhalten die Mail-Benachrichtigung ...

  • Angebotsdetails
  • Sonderangebote für Installateure und Händler
  • Neuigkeiten in unserem Sortiment
  • Nachrichten und Informationen, um unser Geschäft im Zusammenhang