Menu
Einkaufswagen ist leer
0,00 € 0

No.1 für Heizung und Installationen!

Zurück zu “Circulation pumps for central heating”
Hauptseite Produkte FESTBRENNSTOFFKESSEL OPREMA ZA KOTLOVNICE Circulation pumps for central heating Cirkulacijska pumpa GRUNDFOS ALPHA2 25-60, L=130 (energetski A razred, AUTOADAPT)
Circulation pumps for central heating

Cirkulacijska pumpa GRUNDFOS ALPHA2 25-60, L=130 (energetski A razred, AUTOADAPT)

SKU: 621
Verfügbar
347,73 € 312,96 € (Rabatt -10%)
Preis für die Zahlung mit Kreditkarte:
340,78 € (Rabatt -2%)

Poboljšana nova GRUNDFOS ALPHA2 mala optočna crpka nudi energetsku učinkovitost bez premca, zasniva se na provjerenoj Grundfos tehnologiji i predstavlja pravi izbor za aplikacije za grijanje, klimatizaciju i hlađenje.

S novom ALPHA2 Vaše brige o složenim i kompliciranim crpnim sustavima prestaju. Jednostavno ugradite ovu crpku i ostavite tvorničke postavke, AUTOADAPT. Nova ALPHA2 će automatski analizirati sustav za grijanje, pronaći optimalne postavke i nastaviti s podešavanjem rada ukoliko postoji potreba za promjenama.

GRUNDFOS je napravio nekoliko ključnih promjena u dizajnu koji Vam omogućuju da sada koristite novu ALPHA2 u rashladnim aplikacijama. To znači da novi ALPHA2 ne samo da će pokriti Vaše zahtjeve u grijanju, već također i do 90% Vaših zahtjeva u klimatizaciji i rashlađivanju. Nova ALPHA2 sa kućištem crpke od nehrđajućeg čelika može se također koristiti u sustavima recirkulacije tople vode u kućanstvima.

GRUNDFOS ALPHA2 pogodna je za:

 • Sustave sa konstantnim ili promjenjivim protokom
 • Sustave sa jednom cijevi
 • Sustave sa dvije cijevi
 • Podno grijanje
 • Recirkulaciju potrošne tople vode
 • Sustave gdje je potreban automatski noćni rad

Energetska učinkovitost
Grundfos podržava i potiče na stroge zakonodavne zahtjeve s vezi učinkovitosti crpki kao dijelu stalnog napora u smanjenju energetskih troškova i povećanja održivosti. Sa ponosom možemo reći da je nova ALPHA2 kao i njene prethodnice daleko ispred svog vremena. EuP direktiva zahtjeva da sve optočne crpke imaju Indeks Energetske Učinkovitosti (EEI) ispod 0,23 u 2015. Nova ALPHA2 je sa EEI <=0,15 daleko ispred ovih uobičajenih standarda, što predstavlja razlog zašto je zaslužila svoje mjesto u Grundfos Blueflux obitelji visoko energetski učinkovitih proizvoda.
 

 •  

Lesen Sie, was unsere Kunden denken

Ihre Meinung ist uns wichtig

Oft wissen wir, nach Erhalt der Sendung, Kontakt per Email oder Telefon und bieten Professionalität, Höflichkeit, schnelle Lieferung, oder etwas anderes ...

Dieser Teil unserer Website haben wir nur an Sie, den Kunden, mit denen wir das Vergnügen, Geschäft zu tun hatten gewidmet, und Sie werden feststellen, dass Sie Ihre Gedanken und Erfahrungen mit anderen. Daher schreiben Sie uns bitte, Kommentare, Lob oder Kritik uns, wenn Sie nicht mit unserem Service zufrieden sind.

Kommentar Kritik senden

Kostenlose Beratung beim Kauf

Anrufen +385 43 445 135 oder +385 43 531 398 oder eine Frage stellen...

Termometal newsletter

Registrieren und erhalten die Mail-Benachrichtigung ...

 • Angebotsdetails
 • Sonderangebote für Installateure und Händler
 • Neuigkeiten in unserem Sortiment
 • Nachrichten und Informationen, um unser Geschäft im Zusammenhang