Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “Program slavina VALVEX”
Program slavina VALVEX

Crijevo za tuš Valvex PVC SILVER (150 cm)

Šifra artikla: 5877
Raspoloživo
66,26 kn 59,63 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
64,93 kn (Popust -2%)

Valvex slavine za kupaonice i kuhinje su već dugi niz godina prisutne na zahtjevnom američkom i zapadnoeuropskom tržištu s konstantnim rastom tržišnog udjela, što potvrđuje orijentiranost proizvođača na kvalitetu i zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Zahvaljujući dugugodišnjoj tradiciji u proizvodnji slavina i iskustvu prikupljanom generacijama, Valvexovi dizajneri stvorili su jedinstvene linije proizvoda, a sve s ciljenm zadovoljenja najviših standarda estetike i kvalitete.

Više o brandu i kvaliteti VALVEX proizvoda možete doznati ovdje: http://hr.valvex.com

Slavine ALBA - osnovna linija Valvex slavina. Best buy ponuda - s jedne je strane linija ovih slavina cijenovno vrlo atraktivna dok s druge strane kvalitetom upotrijebljenih materijala kao i preciznom završnom obradom u skladu s najvišim standardima, ova serija u pogledu kvalitete nimalo ne zaostaje za ostalim slavinama iz Valvex programa.

Slavine LOGIC - klasične linije upotpunjene modernim dizajnerskim crtama. Serija Logic predstavlja dizajnerski odmak u odnosu na osnovnu Alba seriju te su slavine ove serije čest izbor kupaca koji od slavine osim funkcionalnosti i kvalitete očekuju i ispunjenje određeneih estetskih uvjeta.

Slavine ANGELO - slavine koje niti u jednom ambijentu neće proći nezapaženo. U ponudi Valvex slavina, ANGELO je serija slavina koja se posebno izdvaja svojim dizajnom i masivnošću. U ovom ubrzanom ritmu današnjeg svijeta prava ljepota sazrijeva u tišini. Ljepota profilirana strpljivom rukom designera, uz koncentraciju praćenu smirenošću koja nema granica poput beskraja plavog neba. Takav je Angelo.


Termometal d.o.o. ovlašteni je distributer VALVEX programa za hrvatsko tržište.
Za daljnju prodaju odobravamo dodatne popuste sukladno dogovoru.

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Dokumenti za preuzimanje:

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje