Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Povratak na “CENTROMETAL BIO-PEK ETAŽNI”
Početna PROIZVOĐAČ/BRAND CENTROMETAL CENTROMETAL BIO-PEK ETAŽNI Štednjak za centralno grijanje Centrometal BIO-PEK 29/B (lijevi)
CENTROMETAL BIO-PEK ETAŽNI

CENTROMETAL etažni kotao BIO-PEK 29/B (lijevi)

Šifra artikla: 6023
Dobavljivo
10.788,88 kn 9.709,99 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje karticama:
10.573,10 kn (Popust -2%)
BESPLATNA DOSTAVA na adresu kupca na području cijele RH!

Centrometal kotlovi BIO-PEK su predviđeni za loženje krutim gorivom, a namijenjeni centralnom grijanju objekata te pripremi hrane kuhanjem i pečenjem. Izrađuju se u dvije izvedbe (sa i bez pumpe), nazivnog toplinskog učina 17, 23 i 29 kW. Prostoriju u koju su ugrađeni griju i kroz gornju grijaću ploču. Moguć je odabir između kotlova s lijevim ili desnim priključkom na dimnjak. Sam naziv “etažni” ne isključuje njihovo korištenje za zagrijavanje i više od jedne etaže, ako je potreba za toplinom u skladu s njihovim nazivnim učinom. Moderan dizajn i dimenzije koje se uklapaju u standardne dimenzije kuhinjskih elemenata čine njihovu ugradnju prihvatljivom u kuhinji ali i u nekom drugom dijelu kuće ili stana, gdje postoji priključak na dimnjak. Izrađeni su u skladu s normom EN 12815 i ISO 9001/2008.

Karakteristike kotlova BIO-PEK:

Toplovodni kotlovi za centralno grijanje, kuhanje i pečenje, predviđeni za loženje krutim gorivom. Dio topline predaju okolnom prostoru kroz gornju grijaću ploču. Odgovarajuće dimenzionirano ložište i više prolaza za izmjenu topline osigurava visoki stupanj iskorištenja kotla te omogućuje kuhanje hrane na gornjoj grijaćoj ploči i pečenje u pećnici. Mogućnost promjene položaja rešetke ložišta pomoću ugrađenog mehanizma omogućuje kuhanje i pečenje tijekom cijele godine. Prostrana pećnica omogućuje korištenje standardnog posuđa. Vatrostalno staklo i termometar na vratima pećnice omogućuje praćenje tijeka pečenja. Tvornički je ugrađen termički izmjenjivač i priključak za termički ventil što omogućuje ugradnju kotlova i u zatvorene sustave centralnih grijanja. Velika vrata i ložište omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje. Cirkulacijskom pumpom sustava centralnog grijanja upravlja tvornički ugrađen termostat. Kotlove je moguće priključiti na dimnjak sa stražnje, bočne ili gornje desne strane kotla – desna izvedba ili sa stražnje,bočne ili gornje lijeve strane kotla – lijeva izvedba. U osnovnu isporuku kotla uključen je regulator propuha i termomanometar. Štedljivi su i ekološki prihvatljivi.

Izvedba BIO-PEK A - sa ugrađenom cirkulacijskom pumpom grijanja (trenutno se ne proizvode)
Izvedba BIO-PEK B - bez ugrađene cirkulacijske pumpe grijanja

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate (za proizvode dostupne na skladištu).

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje