Izbornik
Košarica je prazna
0,00 kn 0

Mjesto gdje novac vrijedi više!

Brza isporuka

Isporuka kupljene robe u roku već od 1-2 radna dana od izvršene uplate.

Precizan rok u kojem se obvezujemo izvršiti dostavu na vašu kućnu adresu naznačen je na ponudi koju vam dostavljamo temeljem vašeg upita ili narudžbe.

Sigurna kupovina

Pored certifikata koji potvrđuju sigurnost vaših osobnih podataka i bonitet naše tvrtke, ističemo i 20 godina tradicije i iskustva, tisuće zadovoljnih klijenata (u Hrvatskoj i inozemstvu) te individualan pristup i brigu o svakom kupcu što je najbolje jamstvo da je kupovina na termometal.hr odluka s kojom ne možete pogriješiti.

Povrat novca

Proizvod koji ste kupili nije u skladu s vašim očekivanjima?
Nema problema, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, proizvod vratite na našu adresu i mi ćemo vam vratiti novac.

Nije moguće vratiti rastavljene, korištene ili oštećene proizvode kao i proizvode koji ne posjeduju originalnu ambalažu i prateću dokumentaciju. Izravne transportne troškove povrata kupac snosi sam. Više detalja oko povrata, pročitajte u Uvjetima kupnje.

Dostava na vašu kućnu adresu. Sve cijene su s uključenim PDV-om.

BOSCH pelet set SOLID 2000B kotao na pelet predstavlja savršeno rješenje za grijanje, ako želite proizvoditi toplinu koja je ekološki prihvatljiva. Peleti su alternativa za uobičajeno ogrjevno drvo. U ponudi su tri različita seta za pelete i dvije snage plamenika (14-34 kW i 30-55 kW). Set se odabire na osnovu: raspoložive visine dimnjaka i potrebne snage za grijanje. Vrlo je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantira ravnomjeran i stabilan rad, te nisku potrošnju u kilogramima. Na plamenike PELET BRENN se može povezati sobni termostat, čime osiguravate željenu temperaturu u prostorijama.

Set za pelet čine:

  • Kotao na čvrsto gorivo Bosch Solid 2000 B
  • Plamenik PELET BRENN sa pužnim mehanizmom i integriranom automatikom
  • Spremnik za pelete zapremine 195 litara
  • Vrata za ugradnju plamenika

Oprema - Uz svaki plamenik isporučuje se pužni mehanizam koji je povezan sa plamenikom, odnosno njegovom automatikom. Pužni mehanizam mijenja brzinu kretanja u skladu sa programiranom snagom plemenika. Na plameniku se nalazi integrirana automatika sa zaslonom za programiranje rada plamenika. Na plamenike se može povezati sobni termostat, običan ili programski, čime se osigurava precizna regulacija temperature u prostoriji. Spremnik je zapremine 195 litara / 140 kg, malih i kompaktnih dimenzija i jednostavno se montira pored kotla. Da bi montirali plamenik, potrebno je promijeniti vrata na samom kotlu koja su sastavni su dio svakog seta.

   

+ Pročitaj više

Dokumenti za preuzimanje:

Cijena za plaćanje općom uplatnicom, gotovinom ili internet bankarstvom
8.763,00 kn 7.886,70 kn (Popust -10%)
Cijena za plaćanje kreditnim karticama
8.500,11 kn (Popust -3%)
- + kom

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno

Često ste nam se znali, nakon primljene pošiljke, javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili pak nešto treće...

Ovaj dio naših stranica namijenili smo upravo vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje