Izbornik
Košarica je prazna
0,00 € 0,00 kn 0

Sve za vaše kućne instalacije!

Početna Blog Poučno

Poučno Broj članaka: 2

Vodić za odabir vrste pumpe

Vrste pumpi za vodu i kako odabrati odgovarajuću pumpu?

U potrazi ste za novom pumpom za vaše domaćinstvo i naravno prvo što ćete napraviti je provjeriti dostupnost modela i cijena na tržištu surfajući Internetom i pregledavajući web stranice domaćih web shopova.

Dobar potez! Na online ponuda pumpi je prilično bogata i većina trgovaca osigurava dostavu pumpi na vašu kućnu adresu, ali (vijek taj "ali"), broj proizvođača, raznih izvedbi i modela je tako širok da niste sigurni koja vrsta pumpe će najbolje zadovoljiti vaše potrebe?

U tu svrhu napravili smo mali vodić s pregledom osnovnih vrsti pumpi koji bi vam barem malo trebao olakšati potragu.

Pročitaj više

Što sve treba imati na umu kod postavljanja PPR instalacija

Postavljanje instalacija s PPR cijevima i spojnicama

Osnovne činjenice o PPR cijevima i instalacijama, koje niste imali koga pitati.

U današnje vrijeme, za izradu instalacija distribucije pitke i sanitarne vode, najviše se koriste cjevovodi od polipropilena (PPR-a). Prednosti polipropilena u odnosu na ostale materijale koji se koriste za ovu namjenu su višestruke, a samim tim ova pozitivna svojstva prenose se i na instalacije izvedene PPR cijevima i spojevima.

Pročitaj više

Sve o podnom grijanju što ste htjeli znati, a niste imali koga pitati:

Podno grijanje - udobnost i ušteda u jednom pojmu

Podno grijanje je pojam estetskog i komfornog načina grijanja - bez cirkulacije prašine i suhog zraka. Ne zauzima prostor, ne zahtijeva postavljanje radijatora, a toplinu predaje izravno okolini. Podno je grijanje zdravstveno prihvatljivije i ekonomičnije od klasičnog radijatorskog grijanja.

Pročitaj više

Briket, pelet i prah za čišćenje dimnjaka, kamina i ložišta kotlova

Očistite dimnjak i ložište kamina, kotla ili peći od čađe i smole na brz i jednostavan način. Osim što ćete upotrebom Diavolina proizvoda lako i učinkovito očistiti ložište i dimnjak, uklanjanjem naslaga čađe i smole sa stjenki ložišta (koje djeluju kao izolatori) znatno povećavate efikasnost kotla odnosno peći te ujedno produljujete vijek trajanja.


 

Pročitaj više

Kvaliteta BAKRENIH CIJEVI, koliko je bitna i kako je prepoznati?

Bakrene cijevi i njihova kvaliteta jedna je od najčešćih tema između našeg prodajnog osoblja i naših kupaca. Često nam se obraćate s pitanjem kako prepoznati, odnosno kako razlikovati kvalitetne od nekvalitetnih bakrenih cijevi, koliko je i jeli uopće bitna debljina stjenke bakrenih cijevi, itd.?
Bakrene cijevi su "krvotok" svake instalacije izrađene od bakra, a kako je tržište u poslijednje vrijeme preplavljeno cijevima upitne kvalitete, porijekla i karakteristika, donosimo Vam kratki članak nakon kojeg ćete s lakoćom moći prepoznati cijevi koje Vam garantiraju kvalitetu i dugovječnost Vašeg sustava.

Pročitaj više

Kotao na pelete ili na drvene cjepanice, što odabrati?

Odlučili ste se ugradnju kotla na bio masu, ali još uvijek ne možete odlučiti koju opciju odabrati - kotao na drvene cjepanice ili kotao na pelete.

Pripremili smo za Vas kratki članak koji će vam pomoći u donošenju konačne odluke, a za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, na raspolaganju vam stoji i naš prodajni tim na brojevima telefona 043 445 135 i 043 531 398.

Pročitaj više

Kako odabrati odgovarajući radijator?

Jedno od prvih pitanja koje se postavlja pred investitora prilikom uvođenja instalacija centralnog grijanja je: Koje radijatore odabrati?
U nastavku donosimo kratak pregled osnovnih vrsta i karakteristika radijatora kako bismo vam pomogli u donošenju konačne (i vjerujemo ispravne) odluke.

Pročitaj više

Pročitaj što misle naši kupci

Vaše mišljenje nam je bitno!

Često ste nam se znali javiti mailom ili telefonom i pohvaliti profesionalnost, kvalitetu usluge, brzu isporuku, ili predložiti poboljšanja...

Ovaj dio naših stranica namijen je vama, kupcima s kojima smo već imali zadovoljstvo poslovati, kako bismo vam omogućili da svoje dojmove i iskustva podijelite s drugima. Stoga, pišite nam, komentirajte, pohvalite ili nas kritizirajte ako niste zadovoljni našom uslugom.

 

Pošalji komentar, pohvalu ili kritiku

Trebate ponudu za kupnju?

Nazovite 043 445 135 ili 043 531 398 ili postavite upit putem obrasca...

Termometal newsletter

Prijavi se i primaj na email obavijesti o...

  • našim akcijskim ponudama
  • posebnim ponudama za instalatere i trgovce
  • novostima u našem asortimanu
  • novostima i informacijama vezanim uz naše poslovanje