Datum objave: 02.11.2014

Visokoučikovite cirkulacijske pumpe za centralno grijanje, sanitarnu vodu i solarne sustave njemačkog proizvođača Richard HALM GmbH od sada su dostupne i kupcima u Hrvatskoj. Termometal d.o.o. ekskluzivni je zastupnik Richard HALM proizvoda za tržište Hrvatske čime smo vam ove visoko kvalitetne i energetski učinkovite proizvode u mogućnosti osigurati po atraktivnim cijenama.

Cirkulacijske pumpe njemačkog proizvođača Richard Halm GmbH & Co. KG na tržištu su prisutne već duže od 30 godina. S dnevnom proizvodnjom od preko 1.000 komada cirkulacijskih pumpi i s više od 200 zaposlenih djelatnika izravno u proizvodnji, tvrtka HALM svrstava se u vodeće proizvođače optočnih crpki u Europi.

Osim za potrebe vlastite proizvodnje, tvrtka Halm projektira, proizvodi i distribuira optočne crpke za druge međunarodne partnere koji su, zbog dokazane kvalitete, proizvodnju optočnih crpki pod svojim imenom odlučili povjeriti upravo tvrtki Richard Halm GmbH.

Pouzdanost, dugovječnost, te prije svega visoka učinkovitost i idejni projekt posebno prilagođen individualnoj primjeni svakog proizvoda, osobine su svojstvene cijelom asortimanu Richard HALM proizvoda.

Iz Richard HALM GmbH programa izdvajamo:

  • HEP plus - visokoučinkovite elektronske cirkulacijske pumpe za centralno grijanje (energetski A razred, LED displej)
  • HEP basic - visokoučinkovite elektronske cirkulacijske pumpe za centralno grijanje (energetski A razred)
  • BUPA - standardne cirkulacijske pumpe za pitku (sanitarnu) vodu - 3 brzine
  • HUPA SOLAR - cirkulacijske pumpe za solarne sustave - 3 brzine

Za korisnike smartphone uređaja tvrtka Richard HALM razvila je i posebnu aplikaciju, koja vam u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjesto omogućuje da na vašem dlanu, brzo i jednostavno pregledate asortiman proizvoda, utvrdite tehničke karakteristike proizvoda, usporedite kompatibilnost HALM pumpe s pumpama ostalih proizvođača te na taj način nađete odgovarajući proizvod za Vas odnosno Vašeg kupca.

Korisnici iPhone i iPad uređaja, aplikaciju mogu besplatno preuzeti putem App Store funkcije na svojim uređajima.

 

Tvrtka Termometal d.o.o. ekskluzivni je zastupnik proizvoda tvrtke Richard Halm GmbH za hrvatsko tržište. Pozivamo vas da nas kontaktirate za sva pitanja vezana uz HALM proizvodno-prodajni program, a više informacija možete doznati i izravno na web stranicama proizvođača www.halm.info.

Za daljnju prodaju Richard Halm proizvoda odobravamo rabate sukladno dogovoru.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na prodaja@termometal.hr.

Učitavanje komentara