Datum objave: 25.04.2014

Viadrus kotlovi na kruta goriva na našem su tržištu postali gotovo sinonim robusnosti, kvalitete i dugovječnosti, a navedeno potvrđuju i rezultati on-line ankete provene na našim stranicama koji pokazuju da je od preko 2.000 sudionka ankete većina proglasila kotlove VIADRUS proizvodom s najboljim omjerom uloženo - dobiveno.

Osnovne karakteristike promotivne prodaje Viadrus U22 i U26 kotlova:

  • BESPLATNA dostava na adresu kupca na području cijele RH
  • GRATIS regulator zraka uz svaki kotao
  • Opcija ugradnje DBV termičkog ventila protiv pregrijavanja
  • 4 godišnje jamstvo, odnosno 10 godina uz ugradnju VO-4 uređaja

Cijene kotlova:     Viadrus U22 cijena      ;      Viadrus U26 cijena

 

Termometal d.o.o. OVLAŠTENI JE DISTRIBUTER VIADRUS kotlova te smo vam u mogućnosti pružiti svu potrebnu tehničku i servisnu podršku. Kotlovi su dostupni na vlastitom lageru i spremni su za isporuku.


Kotlovi VIADRUS U22

Kotao Viadrus U22D je gotovo sinonim tvornice ŽDB VIADRUS i uz tehnološka poboljšanja nudi se na tržištu širom Europe već punih 80 godina. Kotlovi Viadrus su zbog odličnog omjera uloženo/dobiveno, rasprostranjenosti servisne mreže te jednostavnosti prilikom montaže i korištenja postali nedvojbeno najpopularniji kotlovi na kruta goriva u RH. Članci od kojih je sastavljeno tijelo kotla načinjeni su od najkvalitetnijeg sivog lijevanog željeza koje ima bolje toplinske karakteristike i mehaničku otpornost od svih drugih materijala koji se koriste u kotlogradnji. Ljuskasti kristalizirani grafit čini zaštitni sloj na površini, a ujedno omogućava odličnu akumulaciju topline. Oblik ložišta i dimovodnih kanala savršeno je prilagođen iskorištenju energije nastale procesom izgaranja. U osnovnoj izvedbi ovaj kotao namijenjen je za loženje krutim gorivom (drva, ugljen, briket i sl.), međutim, vrlo lako, ako ga opremimo setom za plamenik, možemo ugraditi pretlačni plamenik na tekuća ili plinska goriva. Kotao možemo opremiti i bojlerom za potrošnu toplu vodu, a time ćemo dobiti centralu za centralno grijanje i pripremu PTV.


Kotlovi VIADRUS U26

Nova ekološka zvijezda u obitelji VIADRUS kotlova, novijeg i modernijeg dizajna, razvijen na tradiciji svog prethodnika kotla U 22. Kotao Viadrus U 26 odlikuje se većim volumenom kotlovske vode. Pogodan je za grijanje obiteljskih kuća i manjih poslovnih objekata. Kod otvorenih sistema kotao se može koristiti bez rashladnog izmjenjivača.

Kotlovi Viadrus su zbog odličnog omjera uloženo/dobiveno, rasprostranjenosti servisne mreže te jednostavnosti prilikom montaže i korištenja postali nedvojbeno najpopularniji kotlovi na kruta goriva u RH. U cijenu kotla ukjučen je regulator zraka koji dolazi u kompletu s kotlom.


Kotlovi VIADRUS U22 i U26 - razlika

Razlika u odnosu na Viadrus U22, je u tome što je Viadrus U26 kotao novijeg dizajna i konstruiran je na način da omogućuje bolje izgaranje i samim time veću iskoristivost. Veće ložište, osim bolje iskoristivosti, znači i nešto veću snagu od kotla U22. Ekološki prihvatljiv, Viadrus U26, zadovoljava normu EN-303 za kotlove na kruta goriva.

S druge strane, prednost kotla U22 je u tome što će u redovnom radu lakše sagorijevati drvo s većim postotkom vlage u odnosu na Viadrus U26. Upravo oni kupci, koji nisu sigurni u kvalitetu ogrijeva koji će koristiti, najčešće odabiru model U22, jer se Viadrus U22 u praksi pokazao kao model koji je otporan na oscilacije u pogledu kvalitete ogrjevnog materijala i u pogledu postotka vlage koju ogrjevni materijal sadrži.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na prodaja@termometal.hr.

Učitavanje komentara