Datum objave: 14.07.2014

Kupci s registriranom djelatnošću (trgovci i izvođači radova) prilikom kupovine u našem webshop-u mogu ostvariti i dodatne popuste na proizvode iz našeg programa kao i aktivirati svoje veleprodajne korisničke profile koji će im osim povoljnijih cijena na uočljiv način istaknuti njihove popuste na koje ostvaruju pravo.

Kako postati povlašteni kupac i ostvariti pravo na povoljnije uvjete kupovine?

Dovoljno je da zadovoljavate slijedeća tri uvjeta:

  • trgovac ste opremom za grijanje i ostale instalacije ili izvođač radova koji ima registriranu djelatnost (trgovačko društvo, obrt i sl.)
  • imate kontinuirane potrebe za proizvodima iz naše ponude
  • do sada ste kod nas obavili jednu ili više kupnji u minimalnom iznosu od ukupno 5.000,00 HRK te nemate nepodmirene obveze prema tvrtki Termometal d.o.o.

Što trebate napraviti kako biste otvorili svoj korisnički profil?

Ako se već niste registrirali na našim stranicama i otvorili svoj profil, isto možete učiniti prilično jednostavno, u dijelu stranica predviđenom za registriraciju kupaca. Usluga registracije dostupna je svim korisnicima, bez obzira radi li se o veleprodajnim ili maloprodajnim kupcima.

Da bi ste mogli vidjeti i dodatne popuste na koje ostvarujete pravo, a pod uvjetom da ispunjavate gore navedene uvjete, molimo Vas da nam nakon registracije na e-mail ''[email protected]'' pošaljete mail s naslovom ''Zahtjev za aktiviranje webshop veleprodaje'' te u tekstu maila navedete osnovne podatke o vašoj tvrtki/obrtu kao i kontakt telefon odgovorne osobe.

Po zaprimanju vašeg maila uvesti ćemo vas kao veleprodajnog kupca u naš sustav te vas povratno mailom informirati o aktivaciji usluge ''webshop veleprodaja''.

Da ponovimo osnovne razloge zašto otvoriti svoj profil:

  • prilikom svake narudžbe nećete morati ponovno upisivati vaše osobne podatke, posatke o adresi dostave i sl. već ih sustav pamti za vas (naravno ove podatke unutar svog profila uvijek možete i mijenjati/ažurirati)
  • u okviru svog profila uvijek ćete naći i mnoge zanimljive informacije, poput popisa svih vaših narudžbi, njihov iznos ili datum i što ste sve naručivali, ukupan broj vaših narudžbi, datum zadnje prijave ili narudžbe i sl.
  • ukoliko ste trgovac ili monter i ostvarujete pravo na dodatne popuste, na vaš zahtjev aktivirati ćemo vam i uslugu ''webshop veleprodaja'' i tada ćete imati svoje posebne cijene dostupne samo vama s jasno iskazanim popustima uz cijenu svakog proizvoda.
  • u okviru svog profila naći ćete i popis svih grupa proizvoda sa popustima koji su vam dodjeljeni kao našem veleprodajnom partneru (trgovcu ili monteru).

Prikaz ekrana ''Moje narudžbe'' koji se nalazi unutar profila svakog registriranog korisnika:

Prikaz ekrana jednog od proizvoda s istaknutim zasebnim popustom koji se odnosi na konkretnog veleprodajnog kupca:


Veselimo se daljnjoj, a za sve nove partnere, budućoj suradnji!

Vaš Termometal d.o.o.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara