Datum objave: 02.04.2014

Prateći zahtjeve naših kupaca i prilagođavajući se potrebama tržišta, nadopunili smo program danskog proizvođača crpki Grundfos. Proizvodi tvrtke Grundfos na tržištu su već dugi niz godina, a zahvaljujući kvaliteti i dugovječnosti, Grundfos pumpe postale su gotovo sinonim za kvalitetu.

 

Ponuda Grundfos proizvoda obuhvaća:

  • cirkulacijske pumpe za centralno grijanje i solarne sustave
  • cirkulacijske pumpe za sanitarnu vodu
  • hidroforske pumpe
  • potopne bunarske pumpe
  • pumpe za otpadnu vodu - SOLOLIFT program

PROIZVODNJA I CRPKE
Godišnja proizvodnja više od 16 milijuna crpnih jedinica čini Grundfos jednim od vodećih svjetskih proizvođača crpki. Glavni proizvodi su optočne crpke za grijanje i klimatizaciju kao i druge optočne crpke, za vodoopskrbu, kanalizacijske i dozirne crpke. Danas je Grundfos najveći svjetski proizvođač optočnih crpki, pokrivajući oko 50% svjetskog tržišta ovih crpki.

Osim crpki, Grundfos proizvodi standardne i potopne motore, kao i vrhunske elektronike za nadzor i regulaciju crpke. Dodatni proizvodi su proizvedeni u BioBooster i Lifelink odjelima, koji su dio novih poslovnih aktivnosti. Grundfos je također predstavio Blueflux, što je nova tehnologija-oznaka, koja osigurava da je oprema među apsolutno najboljima na tržištu.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara