Datum objave: 23.03.2011

Poštovani partneri, kupci i ostali posjetitelji, želimo Vam dobrodošlicu na osvježeni dizajn naših web stranica u koje je od sada integrirana i napredna Internet trgovina - WEB SHOP!

U našoj internet trgovini učinili smo vam dostupnim preko 2.000 artikala koji sačinjavaju temeljnu ponudu našeg maloprodajnog programa, nudimo vam nekoliko načina plaćanja (kreditnim karticama, općom uplatnicom, internet bankarstvom ili osobno na prodajnom mjestu), a sve kupljene proizvode u mogućnosti smo u minimalnom vremenu i uz minimalne troškove isporučiti na Vašu kućnu adresu u bilo kojem djelu RH.

Napredna Internet trgovina integrirana u naše web stranice, nastala je kao odgovor na potrebe Vas, naših kupaca, za jednostavnim, prostorno i vremenski neograničenim informacijama o proizvodima iz našeg prodajnog asortimana, a ista nam ujedno omogućuje brzo i učinkovitu obradu vaših narudžbi.

Na stranici ''Kako kupovati'' pronaći ćete detalje o tome kako kupovati proizvode u web shopu, a na stranici ''Uvjeti kupnje'' možete pronaći detalje koji reguliraju prava i obveze između Vas kao korisnika i našeg  poduzeća kao pružatelja usluge prodaje proizvoda na daljinu.

Želimo vam ugodan rad!

Vaš Termometal!

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara