Datum objave: 25.05.2015

Tvrtka Valvex S.A. (član grupacije Meridian Group USA) jedan je od najstarijih proizvođača ventilskih proizvoda u Europi, a osim proizvodnje širokog spektra kuglastih ventila namijenjenih izvođenju instalacija i razdjelnika za centralnoo grijanje, Valvex program zaokružen jei proizvodnjom ostalih komponenti centralnog grijanja kao što su radijatorski ventili, fitinzi i ostala prateća oprema.
Drugi dio Valvex programa predstavlja proizvodnja kupaonskih i kuhinjskih slavina, a širok spektar linija te dugogodišnje iskustvo u projektiranju i dizajnu, jamstvo su zadovoljenja najviših standarda estetike i kvalitete "izvora vode" u vašem domu.

Termometal d.o.o. kao ovlašteni Valvex distributer, trgovcima i monterima, za daljnju distribuciju Valvex proizvoda odobrava dodatne popuste.

Valvex S.A. proizvodni program već je dugi niz godina prisutan na zahtjevnom američkom i zapadnoeuropskom tržištu s konstantnim rastom tržišnog udjela, što potvrđuje orijentiranost proizvođača na kvalitetu i zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Više o asortimanu i kvaliteti VALVEX proizvoda možete doznati na: http://hr.valvex.com

Tvrtka Termometal d.o.o. ovlašteni je distributer Valvex programa za područje Republike Hrvatske, a iz ponude izdvajamo:

Valvex proizvodi proizvedeni su od materijala isključivo europskog porijekla što u kombinaciji s naprednom tehnologijom proizvodnje i implementiranim sustavima kontrole kvalitete Valvex proizvoda, jamči dugovječnost i zadovoljstvo kupljenim proizvodom.


 


Tvrtka Termometal d.o.o. trgovcima i monterima, za daljnju distribuciju Valvex proizvoda, odobrava dodatne popuste. Za sve informacije vezane uz daljnju prodaju Valvex asortimana, molimo da nam se obratite putem telefona 043 531 398 ili putem maila: [email protected]

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected]

Učitavanje komentara