Datum objave: 20.02.2013

AKCIJA Lipovica SOLAR i ORION radijatora - zamjena STARO za NOVO!

Lipovica obilježava 40 godina rada i postojanja . Stoga ovaj značajan jubilej želi proslaviti zajedno s našim kupcima kroz akciju „STARO ZA NOVO“. Akcija „STARO ZA NOVO“ zamišljena je tako da svakom kupcu koji za vrijeme trajanja akcije vrati stari aluminijski radijator (bilo kojeg proizvođača: Lipovica, Mural, Utenzilija, Alukal, talijanski radijatori , itd. i bilo koji tip), Lipovica omogući kupnju novog radijatora iz proizvodnog asortimana Lipovice (Ekonomik , Solar i Orion) uz popust od 30 % na redovnu tvorničku cijenu. Zamjena radijatora predviđena je po principu „članak za članak“.

Termometal d.o.o. Garešnica kao ugovorni partner tvrtke Lipovica, sudjeluje u navedenoj akciji, a u nastavku možete pronaći cijene Lipovica radijatora umanjene za akcijski tvornički popust od 30%.

Akcijske cijene možete vidjeti ovdje, a detalje o AKCIJI možete doznati i pozivom na telefon 043 531 398 ili putem maila [email protected]

 

Radijatori Lipovica SOLAR i ORION sinonim su kvalitete i dugovječnosti, a prvi modeli Lipovica aluminijskih radijatora na tržištu su prisutni već više od 40 godina. Osim neosporne kvalitete, elegancija, suvremeni dizajn kao i izvanredne termičke osobine ono su što Lipovica radijatore izdvaja od konkurencije.

Tvrtka Termometal d.o.o. ugovorni je distributer Lipovica programa za hrvatsko tržište te smo Vam temeljem toga, uz povoljne uvjete kupnje Lipovica radijatora, u mogućnosti ponuditi i tvorničko spajanje članaka u baterije prema Vašim potrebama.

 

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected]

Učitavanje komentara