Datum objave: 27.01.2021

Od vašeg bojlera za toplu vodu ili centralno grijanje tražite kvalitetu, energetsku učinkovitost, inovativnost i vrhunski dizajn? Čini vam se da je teško pronaći odgovarajući proizvod? Naš odgovor je jednostavan - odaberi ARISTON! :)

Proizvodi talijanskog branda Ariston već su dugo prisutni na hrvatskom tržištu, a ime Ariston postalo je sinonim za proizvode u čiju kvalitetu i funkcionalnost se možemo pouzdati. Električni bojleri Ariston su kroz niz godina prisustva na tržištu dokazali svoju kvalitetu u desetcima tisuća kućanstava koja su svoje potrebe za toplom vodom stavile u ruke Ariston električnih grijalica vode.

Posljednjih godina na domaćem tržištu svoje mjesto uspješno pronalaze i ostali proizvodi iz palete Ariston programa, što se u prvom redu odnosi na visokokvalitetne i učinkovite plinske bojlere za centralno grijanje i toplu vodu.

Kada su u pitanju Ariston plinski bojleri, kvaliteta je zajamčena. Svi Aristonovi zidni bojleri ispituju se tijekom proizvodnje i prije plasiranja na tržište, a namjenski su dizajnirani za dugotrajni rad. Pomoću ispitivanja “ubrzanog životnog vijeka” tvornički se simulira godine životnog vijeka bojlera tako što ga se ispituje u laboratoriju pri maksimalnom radu. Na ovaj način jamči se ujednačena izvedba tijekom vremena.

Ariston plinski bojleri jednostavni su za korištenje zahvaljujući intuitivnom izborniku i LCD zaslonu visoke kvalitete. Možete postaviti željenu temperaturu i aktivirati funkcije koje vam trebaju u nekoliko koraka.

Klasična prezentacija bilo kojeg drugog branda s visokom razinom kvalitete i pouzdanosti obično bi završila ovdje, no s Aristonom priča ima drugi kraj! Kod Ariston proizvoda kvaliteta, funkcionalnost i energetska učinkovitost uvijek dolaze "upakirani" u vrhunski talijanski dizajn kojem je gotovo nemoguće odoljeti!
 

Paleta ARISTON THERMO proizvoda obuhvaća:

Ariston Thermo promotivni video možete pogledati ovdje:

 

Termometal d.o.o. izravni je distributer programa proizvoda ARISTON. Kod nas po konkurentnim cijenama možete pronaći kompletan program Ariston proizvoda i sve to uz osiguranu dostavu proizvoda na kučnu adresu.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara