Datum objave: 05.07.2012

U vrućim ljetnim danima osigurajte si udobnije stanovanje uz Vaillant klima uređaje - climaVAIR. Vaillantovi klima uređaji u Vaš će dom donijeti vrhunsku kvalitetu te ekonomičan i tih rad, a sve to, uz akcijske cijene! Jamstvo: 24 mjesca -- Energetski A razred -- Dostava na adresu kupca!

 

Iz široke palete modela, izaberite Vaillant klima uređaj za sebe!!

Izvadak iz cjenika:

  • Vaillant climaVAIR V 12 2,5kW - 2.087,10 HRK / 3,5kW - 2.411,10 HRK
  • Vaillant climaVAIR VAI 2 2,5kW - 2.296,80 HRK / 3,5kW - 2.649,60 HRK

Vaillant klima uređaji serije pro climaVAIR VAI 2, proizvode se u verziji s regulacijom on/off te kao inverterski klima uređaji. Modeli on/off dostupni su u mono split te dual split izvedbi, dok su inverterski modeli dostupni u mono, dual, trial te kvadrial split izvedbi. Klima uređaji climaVAIR VAI 2 ekološki su prihvatljivi jer koriste plin R 410 A te imaju visok stupanj energetskog iskorištenja. Hladeći, odvlažujući i grijuči zrak, Vaillant klima uređaji osigurat će optimalne uvjete za ugodan boravak u prostoru. Troslojni filtarski sustav s aktivnim ugljenom te biofiltarom čisti zrak uklanjajući neugodne mirise, grinje i prašinu. Aktivni ionizator u sklopu klima uređaja omogućuje konstantno pritjecanje negativnih iona u prostor što pozitivno utječe na rapoloženje čovjeka.

Vaillant klima uređaji serije plus climaVAIR VAI 1, proizvode se kao inverterski klima uređaji, u mono, dual i trial split izvedbi. Klima uređaji climaVAIR plus odlikuju se jedinstvenim elegantnim dizajnom s prednjom maskom koja se samostalno podiže za vrijeme rada. Uređaji su ekološki prihvtaljivi jer koriste plin R 410 A te imaju visok stupanj energetskog iskorištenja. Hladeći, odvlažujući i grijuči zrak, Vaillant klima uređaji osigurat će optimalne uvjete za ugodan boravak u prostoru. Troslojni filtarski sustav s aktivnim ugljenom te biofiltarom čisti zrak uklanjajući neugodne mirise, grinje i prašinu. Aktivni Super-ionizator u sklopu klima uređaja omogućuje konstantno pritjecanje negativnih iona u prostor što pozitivno utječe na rapoloženje čovjeka.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara