Datum objave: 04.03.2013

Poštovani kupci i poslovni partneri, zadovoljstvo nam je obavjestiti Vas da od sada u ponudi naše tvrtke možete pronaći i širok asortiman proizvoda renomiranog talijanskog proizvođača ITAP Spa.

Tvrtka ITAP Spa na hrvatskom je tržištu prisutna već dugi niz godina, a kvaliteta proizvoda u samom je vrhu ponude. Svi ITAP proizvodi posjeduju certifikat Zavoda za ispitivanje kvalitete Zagreb (ZIK) te su proizvedeni u skladu s ISO standardom 9001:2008 kao i dodatno osigurani preko osiguravajuće kuće (za slučaj nastanka štete uzrokovane eventualnim nedostatkom nekog od proizvoda).

Upravo gore navedeno, kao i dosadašnje pozitivne reakcije kupaca na kvalitetu Itap proizvoda, razlog su naše želje za izravnom distribucijom temeljem koje smo Vam Itap asprtiman u mogućnosti ponuditi po još povoljnijim uvjetima.

Upravo gore navedeno, kao i dosadašnje pozitivne reakcije kupaca na kvalitetu Itap proizvoda, razlog su naše želje za izravnom distribucijom temeljem koje smo Vam Itap asprtiman u mogućnosti ponuditi po još povoljnijim uvjetima. Iz širokog asortimana, uz kuglaste ventile posebno ističemo i ITAP radijatorske ventile i prigušnice koje uz dokazanu Itap kvalitetu odlikuje i prihvatljiva cijena.

Termometal d.o.o. kao izravni je uvoznik i distributer ITAP Spa programa, uz naručene proizvode, na zahtjev kupca, dostavlja i ZIK certifikate kao dokaz o usklađenosti sa zakonskim propisima vezanim uz standard i kvalitetu proizvoda.

Itap cijenik u pdf formatu možete preuzeti i ovdje, a za sve proizvode koje niste u mogućnosti pronaći na našim stranicama, molimo Vas da nam se obratite putem maila ili naših kontakt telefona.

Više o tvrtci ITAP Spa kao i njihovim proizvodima, možete doznati posjetom službenih web stranica www.itap.it 

 

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara