Datum objave: 25.02.2013

Solarni paketi za zagrijavanje tople vode tvrtke Centrometal predstavljaju cjelovito rješenje (sadrže sve potrebne komponenete) za zagrijavanje tople sanitarne vode korištenjem sunčeve energije.
Iz širokog raspona paketa izaberite onaj koji vam najbolje odgovara, koristite beskonačnu i besplatnu energiju sunca, štedite novac i čuvajte okoliš!

 

Centrometal d.o.o. pobrinuo se za neupitnu kvalitetu komponenti od kojih se sastoje paketi solarnog sustava, a mi smo se pobrinuli da Vam sve to ponudimo po konkurentnim cijenama i uz besplatnu dostavu na Vašu adresu.

Centrometal kao vodeća tvrtka u RH specijalizirana za proizvodnju opreme za centralno grijanje i pripremu sanitarne vode pripremila je pakete opreme kupnjom kojih možete uštedjeti već prilikom same nabave sustava. Centrometal solarni paketi ovisno o potrebama korisnika dolaze u nekoliko različitih kombinacija (veličina spremnika i broja kolektora) kao i u izvedbama sa pločastim ili cijevnim vakuumskim kolektorima, odnosno u izvedbi sa emajliranim ELBI spremnicima ili inox Centrometal STEB spremnicima.

Odaberite paket koji vam najbolje odgovara, koristite beskonačnu i besplatnu energiju sunca, štedite novac i čuvajte okoliš!

Vrste Centrometal solarnih paketa:

  • Solarni paketi CSP-PE - pločasti kolektori, emajlirani ELBI solarni bojleri
  • Solarni paketi CSP-CE - vakuumski kolektori, emajlirani ELBI solarni bojleri
  • Solarni paketi CSP-PI - pločasti kolektori, inox STEB solarni bojleri s regulacijom
  • Solarni paketi CSP-CI - vakuumski kolektori, inox STEB solarni bojleri s regulacijom

 

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected]

Učitavanje komentara