Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Novosti Proizvodi za čišćenje dimnjaka, kamina i ložišta
Diavolina briket, pelet i prah

Briket, pelet i prah za čišćenje i spaljivanje čađe i smole

Očistite dimnjak i ložište kamina, kotla ili peći od čađe i smole na brz i jednostavan način. Osim što ćete upotrebom Diavolina proizvoda lako i učinkovito očistiti ložište i dimnjak, uklanjanjem naslaga čađe i smole sa stjenki ložišta (koje djeluju kao izolatori) znatno povećavate efikasnost kotla odnosno peći te ujedno produljujete vijek trajanja.


 

04.01.2015.

Briketi, peleti i prah za čišćenje ložišta kotlova za centralno grijanje, ložišta sobnih peći, kamina, kao i ložišta kotlova i kamina na pelet jednostavan su i učinkovit način uklanjanja naslaga čađe i smole nakupljenih uslijed izgaranja ogrijeva. Proizvodi djeluju katalitički, snižavajući temperaturu izgaranja čađe te su potpuno bezopasni za upotrebu.

Uklanjanjem čađe i smole iz ložišta i dimnjaka značajno povećavate efikasnost kotlova/peći (jer nakupljena čađ i smola djeluju kao izolatori), izbjegavate mogućnost začepljenja dimnjaka te produljujete vijek trajanja kotla (onemogućuje se korozija ispod naslaga čađe i smole).

Kako biste osigurali sigurno i učinkovito funkcioniranje vašeg kotla, peći ili kamina, preporučuje se redovna upotreba proizvoda za sagorijevanje čađe sukladno naputcima uz svaki od proizvoda, odnosno po potrebi i češće (npr. kod kotlova za centralno grijanje koji rade u prigušenom režimu rada ili se lože drvima s velikim postotkom vlage uslijed čega se pojačano nakupljaju naslage čađe i smole).

Uvoznik DIAVOLINA proizvoda za RH: Termometal d.o.o. Garešnica.

Klikni za pregled DIAVOILNA programa proizvoda!

Komentari (64)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.
Drugi su komentirali…
Mišljenja drugih (10)
Gordana Zivko, 18. ožujak 2018.
Postovani imam pec Marocchi te sam u Primi kupila pelete. U vrecama sam primjetila da ima dosta praha. Da li smijem to sve staviti u spremnik za pelete. Pitam zato sto se bojim da se od tog praha nesto nezacepi i da mi pec ne grije dobro. Molim sto brži odgovor. Pozdrav

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 0 Ne 0
19. ožujak 2018.
Pozdrav Gordana, naša preporokua je da jednostavno "protresete" dobo vreću s peletima i prah koji je na dnu vreće ne istresete u spremink. Pelet eventualno lošije kvalitete ne bi trebao imati drugih posljedica osim slabije učinkovitosti (naravno pod uvjetom da se ne radi o ekstremno lošoj kvaliteti peleta, što ne vjerujemo da je slučaj, jer ipak je kupljen na redovnom prodajnom mjestu).
Koristan komentar? Da 4 Ne 2
Anka Grbavac, 03. siječanj 2018.
Postivani imam pec na centralno na drva vanjski dimnjak 9 metara pun je smole jedva sam cetkom probila pistoji li nesto za rjesavanje te smole ..hvala

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 9 Ne 1
03. siječanj 2018.
Pozdrav Ana, preporučujemo Vam DIAVOLINA briket za čišćenje čađe i smole.
Koristan komentar? Da 21 Ne 0
Zlatko, 24. listopad 2017.
Poštovani imam upland peć na drva (http://www.plamen.hr/hr/Proizvod/16), redovito čistimo žičanom četkom dimnjak i peć 1 mjesečno kad počne sezona grijanja. Što trebamo koristiti za spaljivanje smole, nikada nismo čistili od smole, dimnjak je sagrađen 2008 g. od cigle? Da li koristiti Briket za čišćenje čađe DIAVOLINA ili nešto drugo? Smole ima ali nemogu odrediti da li je to puno ili malo? hvala

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 4 Ne 0
24. listopad 2017.
Pozdrav Zlatko, za ovako male peći preporučujemo koristiti Diavolina prah, ili manju količinu Diavolina briketa (npr. 1/3 briketa). Diavolina proizvodi će pomoći da čađ i smola lakše "sagore", ali će ih svakako biti potrebno i odstraniti četkom nakon sagorijevanja.
Koristan komentar? Da 7 Ne 0
Renato Šarunić, 08. veljača 2017.
Poštovani, imam jedno pitanje vezano za čišćenje dimjaka od peći na pelete. Nabavio sam Diavolina pellet za tu namjenu, ali molim vas precizniju uputu: koliko se tih peleta stavi u jedno čišćenje, cijelo pakovanje (1,5 kg) ili?

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 9 Ne 4
09. veljača 2017.
Poštovani Renato, opći naputak za korištenje imate na pakovanju kao i na našim stranicama (pod opisom proizvoda). Ovisno o količini čađe, kvaliteti peleta i učestalosti čišćenja možete koristiti cijeli paket ili pola. Ako imate evidentan problem sa čađom za prvi put upotrijebite cijeli paket, a nakon toga u redovnim razmacima možete koristiti po pola paketa. Ne miješati pelet za čišćenje sa običnim peletom.
Koristan komentar? Da 6 Ne 3
alija smigalovic, 04. listopad 2016.
imam jedno pitanja. dali je moguce i ako jest, gdje u bosni i hercegovini se mogu nabaviti vasi proizvodi za ciscenje odzaka. puno pozdrava i uspjeha u radu.

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 8 Ne 2
04. listopad 2016.
Poštovani Alija, na žalost nemamo informacije tko je distributer za Diavolina proizvode za područje BIH. Probajte se raspitati u nekom od većih centara koji se bave opremom za grijanje. Hvala vam na lijepim željama i pozdrav u BIH.
Koristan komentar? Da 11 Ne 4

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics