Datum objave: 15.02.2014

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da smo u svoju ponudu s početkom 2014. godine uvrstili proizvode još jednog poznatog i priznatog svjetskog branda! Od sada, u našoj ponudi možete pronaći i kompletan asortiman proizvoda BOSCH toplinske tehnike! Tvrtka Termometal, kao izravni ugovorni distributer proizvoda BOSCH, u mogućnosti Vam je sve proizvode Bosch toplinske tehnike ponuditi po konkurentnim tržišnim uvjetima, uz besplatnu dostavu proizvoda na vašu kućnu adresu.

Sukladno navedenom, pozivamo Vas da nam se putem naših kontakata, s povjerenjem obratite vezano za ponudu i cijene BOSCH uređaja.

Iz bogate ponude BOSCH toplinske tehnike izdvajamo:

  • Bosch kondenzacijske i konvencionalne bojlere za centralno grijanje
  • Bosch solarne kolektore i solarne pakete za zagrijavanje sanitarne vode
  • Bosch kotlove na kruta goriva
  • Bosch dizalice topline
  • Bosch električne i plinske grijalice vode
  • itd.

O Bosch toplinskoj tehnici:

Bosch Thermotechnik GmbH predstavlja poslovno područje toplinske tehnike grupe Bosch i sa svojim je međunarodnim predstavništvima vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode koji štede resurse.
Poduzeće Bosch Thermotechnik GmbH postiglo je sa 13078 zaposlenika promet od oko 2,9 mlrd Eura u poslovnoj 2009. godini. Od toga je 66,0 % postignuto u inozemstvu.
Bosch Thermotechnik GmbH raspolaže snažnim međunarodnim markama i širokim programom proizvoda, koji se proizvode u ukupno 21 tvornica u 11 zemalja Europe i Sjeverne Amerike.
Proizvodni program obuhvaća solarne sustave, dizalice topline, kotlove na kruta goriva, visokoučinkovite sustave grijanja na osnovi fosilnih goriva, kao i inteligentnu regulaciju.

 

 

 

     

 

BESPLATNA dostava BOSCH proizvoda na adresu kupca na području cijele Hrvatske (za kupovinu u vrijednosti iznad 2.500kn). Trgovačkim kućama i monterima odobravamo dodatne popuste.

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara