Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Novosti Velika BOSCH AKCIJA - Proljeće 2024!
Trajanje akcije: 04.03.-30.06.2024.

Velika BOSCH AKCIJA - Proljeće 2024!

Predstavljamo vam veliku proljetnu akciju BOSCH sustava za grijanje i pripremu tople potrošne vode.
I za ovo proljeće BOSCH je pripremio akciju solarnih i kondenzacijskih paketa, paketa za podno grijanje, dizalicama topline i električnog programa.
Savršeno usklađeni sustavi grijanja za sve zahtjeve, brzi za instaliranje, jednostavni za rukovanje. Osim kvalitete proizvoda i povoljnijih cijena, kupnjom Bosch paketa iz akcije, kupcima se nude i dodatne pogodnosti.

04.03.2024.

Iz Akcijske ponude Bosch Toplinske tehnike za ovo proljeće izdvajamo:

Produženo jamstvo

Kupci paketa ostvaruju pravo na godišnje produženje jamstvenog roka nakon redovnog dvogodišnjeg jamstva, do maksimalnog ukupnog trajanja 5 godina od datuma ovlaštenog puštanja u pogon, uz uvjet da je puštanje u pogon i godišnje servise obavio My Service ovlašteni servis Bosch toplinske tehnike.

Besplatno puštanje u pogon

Besplatno puštanje u pogon za krajnjeg kupca uređaja Bosch toplinske tehnike predstavlja sasvim jedinstvenu ponudu. Ovim je prodajnim iskorakom kupcu osigurana ne samo transparentna dodatna vrijednost uređaja, nego i jamstvo da će uređaj pustiti u pogon ovlašteni servisni partner Bosch toplinske tehnike. A to znači da je kupcu uz uređaj isporučena dodatna sigurnost korištenja, te mogućnost optimalnog iskorištenja tehničkih mogućnosti i vijeka trajanja uređaja.

Kontakt centar My Service

Kontakt centar je centralna komunikacijska točka koja Vas brzo, jednostavno i učinkovito povezuje s ovlaštenom servisnom mrežom My Service. Ljubazni i informativni djelatnici Kontakt centra na raspolaganju su Vam kako bi umjesto Vas pronašli i angažirali odgovarajući ovlašteni servis. Možete im se obratiti s potrebom za puštanjem u pogon, produženim jamstvom, prvim godišnjim servisom, popravkom ili održavanjem uređaja, u jamstvenom roku ili izvan njega.
Kontakt centar My Service možete nazvati na broj 072 23 23 23, po cijeni lokalnog poziva.

 

Više o Bosch akciji doznajte u promotivnom letku koji možete preuzeti ovdje:

BOSCH Akcija - Proljeće 2024

 

Za sva pitanja i pojašnjanja vezana uz akciju BOSCH ili uz način kupnje, molimo da nas nazovete na tel. 043 531 398 ili nam se obratite putem maila: [email protected]

        

Komentari (0)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics