Datum objave: 11.04.2021

Predstavljamo vam veliku proljetnu akciju BOSCH i BUDERUS sustava za grijanje i pripremu tople potrošne vode.
I za ovo proljeće BOSCH je pripremio akciju solarnih i kondenzacijskih paketa, paketa za podno grijanje, dizalicama topline i električnog programa.
Savršeno usklađeni sustavi grijanja za sve zahtjeve, brzi za instaliranje, jednostavni za rukovanje. Osim kvalitete proizvoda i povoljnijih cijena, kupnjom Bosch paketa iz akcije, kupcima se nude i dodatne pogodnosti.

Produženo jamstvo
Kupci paketa ostvaruju pravo na godišnje produženje jamstvenog roka nakon redovnog dvogodišnjeg jamstva, do maksimalnog ukupnog trajanja 5 godina od datuma ovlaštenog puštanja u pogon, uz uvjet da je puštanje u pogon i godišnje servise obavio My Service ovlašteni servis Bosch toplinske tehnike.

Besplatno puštanje u pogon
Besplatno puštanje u pogon za krajnjeg kupca uređaja Bosch toplinske tehnike predstavlja sasvim jedinstvenu ponudu. Ovim je prodajnim iskorakom kupcu osigurana ne samo transparentna dodatna vrijednost uređaja, nego i jamstvo da će uređaj pustiti u pogon ovlašteni servisni partner Bosch toplinske tehnike. A to znači da je kupcu uz uređaj isporučena dodatna sigurnost korištenja, te mogućnost optimalnog iskorištenja tehničkih mogućnosti i vijeka trajanja uređaja.

Kontakt centar My Service
Kontakt centar je centralna komunikacijska točka koja Vas brzo, jednostavno i učinkovito povezuje s ovlaštenom servisnom mrežom My Service. Ljubazni i informativni djelatnici Kontakt centra na raspolaganju su Vam kako bi umjesto Vas pronašli i angažirali odgovarajući ovlašteni servis. Možete im se obratiti s potrebom za puštanjem u pogon, produženim jamstvom, prvim godišnjim servisom, popravkom ili održavanjem uređaja, u jamstvenom roku ili izvan njega.
Kontakt centar My Service možete nazvati na broj 062 20 20 30, po cijeni lokalnog poziva.

 

Više o Bosch akciji doznajte u promotivnom letku koji možete preuzeti ovdje:

 

Tvrtka Termometal osigurava Vam besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu svih BOSCH paketa uključenih u akcijsku ponudu. Za sva pitanja i pojašnjanja vezana uz akciju BOSCH ili uz način kupnje, molimo da nas nazovete na tel. 043 531 398 ili nam se obratite putem maila: prodaja@termometal.hr

       

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na prodaja@termometal.hr.

Učitavanje komentara