Datum objave: 28.03.2018

Web trgovac godine najveće je natjecanje web trgovaca u regiji koje se u Hrvatskoj održava već četvrtu godinu zaredom. Svake godine na njemu sudjeluju svi ugledni web trgovci, a 28. ožujka 2018. natjecanje je završilo podjelom prestižnih nagrada na konferenciji Ecommerce Day, .

Termometal osvojio nagradu WTG 2018 u kategoriji "Home & Garden"

Na konferenciji Ecommerce Day u Kraš Auditoriumu u Zagrebu, svečanom podjelom nagrada završilo je najveće natjecanje web trgovaca u Hrvatskoj, Web trgovac godine 2018, koje se održava u organizaciji Shopper's Mind Hrvatska. Među skoro 150 trgovina koje su sudjelovale na natjecanju, pobjednike je biralo 20.517 hrvatskih online kupaca i stručnjaka s područja web trgovine.

Natjecanje Web trgovac godine već četvrtu godinu ima veliki ugled u javnosti, jer mu svake godine vjeruje sve više potrošača koji žele biti sigurni kojim online trgovinama mogu vjerovati, a online trgovci na taj način dobivaju uvid u stručnu ocjenu svoje trgovine i moguća poboljšanja.

Na navedenom natjecanju tvrtka Termometal d.o.o. je sa svojim webshopom termometal.hr osvojila nagradu za najbolji webshop u kategoriji "Home & Garden"

 

Mi u Termometalu izminmo smo ponosni na potvrdu kvalitete rada koja nam ovog puta dolazi u obliku nagade za Web trgovca godine u našoj kategoriji.

Želimo se ovim putem zahvaliti svim našim kupcima na ukazanom povjerenju. Ova nagrada nam je potvrda da trud koji smo godinama ulagali u izgradnju što kvalitetnijeg odnosa sa kupcima i dobavljačima kao i trud koji smo ulagali kako bi "Termometal" postao prepoznatljiv brand u domeni opreme za kućne instalacije, nije bio uzaludan.

Iskrena zahvala svim kupcima koji su glasali za nas u anketama, hvala i stručnoj komisiji koja je prepoznala kvalitetu našeg rada i na kraju hvala našim zaposlenicima koji su ključna poveznica u ovoj priči.

Više o metodologiji i samom natjecanju

Svi online trgovci koji su se prijavili na natjecanje morali su sakupiti barem 50 mišljenja kupaca, da bi se uspješno kvalificirali u nastavak natjecanja. Idući je korak bio ocjenjivanje trgovina na dva područja: zadovoljstvo kupaca i tehnička sukladnost trgovine s europskim standardima sigurne online kupovine. Potom su tri online trgovine s najvišim ocjenama iz spomenutih područja, uvrštene među finaliste. Finaliste je ocijenila međunarodna stručna komisija koja se sastojala od 29 članova, a vodila ju je predsjednica dr. Jelena Rašula (Shopper's Mind Hrvatska). Online trgovine koje su dobile najveću ukupnu ocjenu, postale su pobjednice u svojoj kategoriji.

"Projekt Web trgovac godine #WTG2018 održao se već 4. put, a njegov cilj je izvijestiti javnost o tome tko su najbolji web trgovci u Hrvatskoj. Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca, te ocjena međunarodne stručne komisije." – dr. Jelena Rašula, predsjednica međunarodne stručne komisije #WTG2018.

Fotografije s dodjele nagrada:

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected]

Učitavanje komentara