Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Članci termometal.hr proglašen web trgovinom godine u katgoriji "Dom & vrt"
Na najvećem natjecanju web trgovaca u regiji

termometal.hr je web trgovina godine u katgoriji "Dom & vrt"!!

Web trgovac godine najveće je natjecanje web trgovaca u regiji koje se u Hrvatskoj održava već četvrtu godinu zaredom. Svake godine na njemu sudjeluju svi ugledni web trgovci, a 28. ožujka 2018. natjecanje je završilo podjelom prestižnih nagrada na konferenciji Ecommerce Day, .

28.03.2018.

Termometal osvojio nagradu WTG 2018 u kategoriji "Home & Garden"

Na konferenciji Ecommerce Day u Kraš Auditoriumu u Zagrebu, svečanom podjelom nagrada završilo je najveće natjecanje web trgovaca u Hrvatskoj, Web trgovac godine 2018, koje se održava u organizaciji Shopper's Mind Hrvatska. Među skoro 150 trgovina koje su sudjelovale na natjecanju, pobjednike je biralo 20.517 hrvatskih online kupaca i stručnjaka s područja web trgovine.

Natjecanje Web trgovac godine već četvrtu godinu ima veliki ugled u javnosti, jer mu svake godine vjeruje sve više potrošača koji žele biti sigurni kojim online trgovinama mogu vjerovati, a online trgovci na taj način dobivaju uvid u stručnu ocjenu svoje trgovine i moguća poboljšanja.

Na navedenom natjecanju tvrtka Termometal d.o.o. je sa svojim webshopom termometal.hr osvojila nagradu za najbolji webshop u kategoriji "Home & Garden"

Mi u Termometalu izminmo smo ponosni na potvrdu kvalitete rada koja nam ovog puta dolazi u obliku nagade za Web trgovca godine u našoj kategoriji.

Želimo se ovim putem zahvaliti svim našim kupcima na ukazanom povjerenju. Ova nagrada nam je potvrda da trud koji smo godinama ulagali u izgradnju što kvalitetnijeg odnosa sa kupcima i dobavljačima kao i trud koji smo ulagali kako bi "Termometal" postao prepoznatljiv brand u domeni opreme za kućne instalacije, nije bio uzaludan.

Iskrena zahvala svim kupcima koji su glasali za nas u anketama, hvala i stručnoj komisiji koja je prepoznala kvalitetu našeg rada i na kraju hvala našim zaposlenicima koji su ključna poveznica u ovoj priči.

Više o metodologiji i samom natjecanju

Svi online trgovci koji su se prijavili na natjecanje morali su sakupiti barem 50 mišljenja kupaca, da bi se uspješno kvalificirali u nastavak natjecanja. Idući je korak bio ocjenjivanje trgovina na dva područja: zadovoljstvo kupaca i tehnička sukladnost trgovine s europskim standardima sigurne online kupovine. Potom su tri online trgovine s najvišim ocjenama iz spomenutih područja, uvrštene među finaliste. Finaliste je ocijenila međunarodna stručna komisija koja se sastojala od 29 članova, a vodila ju je predsjednica dr. Jelena Rašula (Shopper's Mind Hrvatska). Online trgovine koje su dobile najveću ukupnu ocjenu, postale su pobjednice u svojoj kategoriji.

"Projekt Web trgovac godine #WTG2018 održao se već 4. put, a njegov cilj je izvijestiti javnost o tome tko su najbolji web trgovci u Hrvatskoj. Ovo natjecanje se od drugih razlikuje po metodologiji, koja je na iznimno visokoj razini, jer se za izbor pobjednika uzimaju u obzir čak tri ključna područja poslovanja web trgovine: tehnička sukladnost smjernicama sigurne kupovine, mišljenje kupaca, te ocjena međunarodne stručne komisije." – dr. Jelena Rašula, predsjednica međunarodne stručne komisije #WTG2018.

Komentari (0)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics