Datum objave: 30.01.2016

PLAMEN je tvornica smještena u Požegi, srcu Slavonije, sa 90-godišnjom tradicijom u proizvodnji lijevano-željeznih proizvoda. Jedna je od najvećih ljevaonica, te najveći i jedini proizvođač kućanskih aparata u domeni grijaćih tijela, u Republici Hrvatskoj.

Od sada kompletan program peći i kamina proizvođača Plamen d.o.o. dostupan je za kupnju putem našeg web shop-a, odnosno u našoj maloprodaji, a kao i za sve ostale proizvode, osigurana je i dostava na vaš kućni prag.

Požeška ljevaonica proizvodi razne vrste odljevaka od sivog lijeva za potrebe vlastite proizvodnje, te po narudžbi (godišnje cca 12.000 tona), a specijalizirana je za proizvodnju tankostijenih odljevaka, kao što su komponente štednjaka, peći, kotlova i kamina.
PLAMEN je izvozno orijentirana tvrtka, te preko 70 % proizvodnje izvozi na tržište EU i ostalih europskih zemalja.

Na tradiciji znanja i umijeća, uz primjenu suvremene tehnologije, razvila se tvornica kućanskih aparata, koja doseže godišnju proizvodnju od 60.000 jedinica. Veći dio programa odnosi se na pojedinačno zagrijavanje prostorija - štednjaci, kamini i peći na kruto gorivo.

Termometal d.o.o. izravni je ugovorni distributer proizvoda Plamen d.o.o.

Za sva pitanja i pojašnjenja vezano uz program peći i kamina Plamen Požega, pozivamo vas da nam se obratite na naš info tel. 043 531 398, odnosno na mail [email protected]


 

Imate komentar ili savjet?

Pozivamo vas da ih ostavite u nastavku. Vaše upite šaljite na [email protected].

Učitavanje komentara