Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Novosti Monteri i trgovci, ostvarite POPUSTE!!
B2B - Partner program.

Veleprodaja putem WEBSHOP-a. Trgovci i monteri ostvarite pravo na povoljnije uvjete kupnje!

Kupci s registriranom djelatnošću (trgovci i izvođači radova) prilikom kupovine u našem webshop-u mogu ostvariti i dodatne popuste na proizvode iz našeg programa kao i aktivirati svoje veleprodajne korisničke profile koji će im osim povoljnijih cijena na uočljiv način istaknuti njihove popuste na koje ostvaruju pravo.

14.07.2014.

Kako postati povlašteni kupac i ostvariti pravo na povoljnije uvjete kupovine?

Dovoljno je da zadovoljavate slijedeća tri uvjeta:

  • trgovac ste opremom za grijanje i ostale instalacije ili izvođač radova koji ima registriranu djelatnost (trgovačko društvo, obrt i sl.)
  • imate kontinuirane potrebe za proizvodima iz naše ponude
  • do sada ste kod nas obavili jednu ili više kupnji u minimalnom iznosu od ukupno 1.000,00 EUR te nemate nepodmirene obveze prema tvrtki Termometal d.o.o.

Zašto otvoriti svoj profil na termometal.hr:

  • prilikom svake narudžbe nećete morati ponovno upisivati vaše osobne podatke, posatke o adresi dostave i sl. već ih sustav pamti za vas (naravno ove podatke unutar svog profila uvijek možete i mijenjati/ažurirati)
  • u okviru svog profila uvijek ćete naći i mnoge zanimljive informacije, poput popisa svih vaših narudžbi, njihov iznos ili datum i što ste sve naručivali, ukupan broj vaših narudžbi, datum zadnje prijave ili narudžbe i sl.
  • ukoliko ste trgovac ili monter i ostvarujete pravo na dodatne popuste, na vaš zahtjev aktivirati ćemo vam i uslugu ''Partner program'' i tada ćete imati svoje posebne cijene dostupne samo vama s jasno iskazanim popustima uz cijenu svakog proizvoda.
  • u okviru svog profila naći ćete i popis svih grupa proizvoda sa popustima koji su vam dodjeljeni kao našem veleprodajnom partneru (trgovcu ili monteru).

Za više detalja o Partner programu, klikni ovdje.


Veselimo se daljnjoj, a za sve nove partnere, budućoj suradnji!

Vaš Termometal d.o.o.

Komentari (8)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.
Drugi su komentirali…
Mišljenja drugih (8)
termometal.hr, 01. srpanj 2014.
Poštovani g. Pavo, dostavne službe za velike pošiljke koje mi u prvilu dostavljamo ne nude opciju plaćanja pouzećem, odnosno nude ju uz naknadu troškova, koji su prilično visoki i koje bi morao netko snositi (ili mi ili kupac). Budući smo jako dugo na tržištu i imamo stabilno poslovanje, nemamo problema s povjerenjem kupaca i plaćanjem unaprijed što je najpovoljnija i najjednostavnija opcija i za Vas kao kupca i za nas kao trgovca. Što se tiče Vaše narudžbe, ona je stigla jučer iza 21.00 sat, a jutros u 8:26 Vam je već poslana ponuda (provjerite vaš e-mail). Zahvaljujemo unaprijed na kupnji. Lijep pozdrav.

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 4 Ne 1
pavokust, 01. srpanj 2014.
kupujem ćesto preko interneta svagdje većinom nude gotovinsko plaćanje pri preuzimanju kod vas nevidim takvu opciju i zašto ne odgovorite na moju naruđbu pa kaka got bude

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 1 Ne 1
termometal.hr, 26. ožujak 2014.
Poštovani g. Sučić, na žalost, a sukladno i zakonskom okviru, nisu moguće različite cijene za pojedine kupce u maloprodaji (odnosno, svi kupci moraju ostvarivati pravo na jednake uvjete). Temeljem toga, kupnja po povlaštenim uvjetima moguća je samo za osobe sa registriranom djelatnošću.

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 3 Ne 0
Hrvoj Sučić, 26. ožujak 2014.
Poštovani ! Na brzinu sam pročitao uvjete korištenja ... zainteresiran sam za kupnju preko web-a,ali sam fizičko lice,još uvijek nisam pravna osoba. Je li moguće ostvariti suradnju , napominjem da uplatu mogu izvršiti ili elektronskim putem ili putem virmana(naravno kao fizička osoba)

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 1 Ne 0
termometal.hr, 22. kolovoz 2013.
Postovani, hvala na komentaru! Trudimo se! :))

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 1 Ne 1
Posjetitelj, 30. srpanj 2013.
Puno informatickih firmi i trgovina bi moglo uciti od vas. Kapa dolje!

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 5 Ne 2

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics