Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Novosti Program proizvoda ITAP Spa
Novo u ponudi!

ITAP Spa - Novo u ponudi!!

Poštovani kupci i poslovni partneri, zadovoljstvo nam je obavjestiti Vas da od sada u ponudi naše tvrtke možete pronaći i širok asortiman proizvoda renomiranog talijanskog proizvođača ITAP Spa.

Tvrtka ITAP Spa na hrvatskom je tržištu prisutna već dugi niz godina, a kvaliteta proizvoda u samom je vrhu ponude. Svi ITAP proizvodi posjeduju certifikat Zavoda za ispitivanje kvalitete Zagreb (ZIK) te su proizvedeni u skladu s ISO standardom 9001:2008 kao i dodatno osigurani preko osiguravajuće kuće (za slučaj nastanka štete uzrokovane eventualnim nedostatkom nekog od proizvoda).

Upravo gore navedeno, kao i dosadašnje pozitivne reakcije kupaca na kvalitetu Itap proizvoda, razlog su naše želje za izravnom distribucijom temeljem koje smo Vam Itap asprtiman u mogućnosti ponuditi po još povoljnijim uvjetima.

04.03.2013.

Upravo gore navedeno, kao i dosadašnje pozitivne reakcije kupaca na kvalitetu Itap proizvoda, razlog su naše želje za izravnom distribucijom temeljem koje smo Vam Itap asprtiman u mogućnosti ponuditi po još povoljnijim uvjetima. Iz širokog asortimana, uz kuglaste ventile posebno ističemo i ITAP radijatorske ventile i prigušnice koje uz dokazanu Itap kvalitetu odlikuje i prihvatljiva cijena.

Termometal d.o.o. kao izravni je uvoznik i distributer ITAP Spa programa, uz naručene proizvode, na zahtjev kupca, dostavlja i ZIK certifikate kao dokaz o usklađenosti sa zakonskim propisima vezanim uz standard i kvalitetu proizvoda.

Više o tvrtki ITAP Spa kao i njihovim proizvodima, možete doznati posjetom službenih web stranica www.itap.it 

Komentari (0)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics