Zatražite poziv

Brza narudžba
Moj profil
Košarica je prazna
0 kom
0 kom

U košarici0 kom

Do besplatne dostave nedostaje vam 10.000,00 €
Početna Blog Članci Program peći i kamina Plamen Požega - Novo u ponudi!
Kvaliteta s tradicijom.

Program peći i kamina Plamen Požega - Novo u ponudi

PLAMEN je tvornica smještena u Požegi, srcu Slavonije, sa 90-godišnjom tradicijom u proizvodnji lijevano-željeznih proizvoda. Jedna je od najvećih ljevaonica, te najveći i jedini proizvođač kućanskih aparata u domeni grijaćih tijela, u Republici Hrvatskoj.

Od sada kompletan program peći i kamina proizvođača Plamen d.o.o. dostupan je za kupnju putem našeg web shop-a, odnosno u našoj maloprodaji, a kao i za sve ostale proizvode, osigurana je i dostava na vaš kućni prag.

30.01.2016.

Požeška ljevaonica proizvodi razne vrste odljevaka od sivog lijeva za potrebe vlastite proizvodnje, te po narudžbi (godišnje cca 12.000 tona), a specijalizirana je za proizvodnju tankostijenih odljevaka, kao što su komponente štednjaka, peći, kotlova i kamina.
PLAMEN je izvozno orijentirana tvrtka, te preko 70 % proizvodnje izvozi na tržište EU i ostalih europskih zemalja.

Na tradiciji znanja i umijeća, uz primjenu suvremene tehnologije, razvila se tvornica kućanskih aparata, koja doseže godišnju proizvodnju od 60.000 jedinica. Veći dio programa odnosi se na pojedinačno zagrijavanje prostorija - štednjaci, kamini i peći na kruto gorivo.

Termometal d.o.o. izravni je ugovorni distributer proizvoda Plamen d.o.o.

Za sva pitanja i pojašnjenja vezano uz program peći i kamina Plamen Požega, pozivamo vas da nam se obratite na naš info tel. 043 531 398, odnosno na mail [email protected]

Klikni i odaberi Plamen proizvod za sebe! :)


 

Komentari (2)
Imate komentar ili savjet?

Ocijenite proizvod

Vaša email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na vaše upite.
Drugi su komentirali…
Mišljenja drugih (2)
zdravko bakša, 27. ožujak 2019.
zanima me dali proizvodite peći za saunu pozdrav

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 3 Ne 5
Goran Balaž, 16. veljača 2016.
Posjedujem dvije peći na drva Dora 10 novija je kao i ona kod vas na slici ,dok je starija model s dvojim vratima ( posebno za ložište a posebno za ladicu za pepel) Moram priznati da je bolja stariji model (s dvojim vratima) jer je moguće izvaditi pepel a da ne otvaram ložište što kod novijeg modela nije moguće.Problem je u tome da kada otvaramo vrata ložišta kod novog modela uvijek se osjeti miris dima što kod starog modela nije slučaj.( Dimnjaci su novi i odmah da vam kažem da nije u njima problem) Inaće peći su super i griju bezprijekorno !! Između kupovine starijeg modela i mlađeg je godina dana tako da sam pogodio prijelazno razdoblje !! Hvala !!!

Odgovori na komentar

Koristan komentar? Da 15 Ne 5

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Zatražite poziv

Upišite tražene podatke kako bi vas mogli kontaktirati.

Radno vrijeme: Pon - Pet od 7 do 19h, Sub od 7 do 14h

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics